• Akyaka Orman Kampı'nın İmarı için İhaleye Çıktılar
• ASAŞ Yeni Projesiyle Herkesi Bir Tohum Atarak Geleceğe Nefes...
• Bakan Uraloğlu: Kocaeli'de Çöken Binanın Metroyla İlgisi Yok
• Trabzon Şehir Hastanesi Projesinde Çalışmalar Sürüyor
• Medusa Mozaiğinin Üzeri Kapatıldı
• Artvin’de Genişletilmek İstenen Maden Projesi Halkı Sokağa Döktü
• YUNT'ta Bir Yıla Yayılan Sergi: VarYok
• Yerleştirme: "Calligraphic Wig”
• Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Anabilim...
• Kitap Bölümü Çağrısı: UMUT MİMARLIĞI: Filistin için Sömürge-siz-leştirilmiş...
• 18. TÜRKÇİMENTO Uluslararası Teknik Seminer ve Sergisi
• R+T Turkey 2025 - Uluslararası Güneşten Koruma ve Otomatik...
• Avrupa Öğrenci Fotoğraf Ödülü
• Biga Çiçeklidede Meydanı ve Parkı ile Yakın Çevresi Ulusal...
• Bir Mirası Canlandırmak: Tasarım Olimpiyatları Jüri Kuruluna...
• MimED2025 Mimarlık Öğrencileri Proje Ödülleri
• ‘’SUYUN İZİNDE: Gençlik Parkı Havuzunun Uyarlanabilir Yeniden...
• YANGIN VAR! Orman Yangınlarına Karşı Yaratıcı Çözümler Öğrenci...
• Sinop Üniversitesi Rektörlük Binası Yapımı İşi
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Yıldızevler Mahallesi 32 Derslikli...
• Amasya Merkez 24 Derslikli Anadolu Lisesi Yapım İşi
• Toprak Mahsulleri Ofisi Eskişehir Başmüdürlüğü Peyzaj Tasarımı...
• Osmangazi BTSO Cemal Zağra Özel Eğitim Uygulama Okulu Onarım İşi
• Konak Barbaros Hayrettin İlkokulu (16 Derslik) İnşaatı
• Aydın İli Çine İlçesi Dutluoluk Mahallesi 228 Adet Konut,...
• Hacı Mehmet Koçarslan 24 Derslikli Anadolu Lisesi Yapım İşi
Çukurova Belediye Meclisi, önceki gün yaptığı Ağustos toplantısında Doğal Park-2 üzerinde Jurassic Park yapılması ile ilgili kararın gözden... »
Bir dönem Bank Asya'ya ait olan ve AK Parti'nin Kızılcahamam kamplarını düzenledği Asya Termal Tesisleri'nin yeni sahibi iş adamı Ali Yeşil... »
Mersin'deki Alaköprü Barajı'nda tutulan suyu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) ulaştıracak, "Asrın Projesi" olarak nitelendirilen... »
Rize'nin Güneysu ilçesinde, bin 130 rakımda yer alan, konumu ve manzarasıyla ziyaretçileri hayran bırakan Kıble Dağı Camisi'nin inşaatı... »
Köyünü Yaşat projesi kapsamında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, AKG Gazbeton ve Gölpazarı Belediyesi işbirliğinde düzenlenen yarışmanın... »
Kömür madenlerinde kullanılan patlamayı önleyici sistemlerin uluslararası standartlara uygun hale getirilme süresi 2019 yılı sonuna kadar... »
Bilim insanları, bu asrın sonuna kadar ortalama sıcaklıkların dört derece artabileceği uyarısında bulunuyor. Afrika ülkeleri ise şimdiden... »
Türk çelik sektörü yılın yedi aylık dönemini değerde 6,1 milyar dolar, miktarda ise 9,5 milyon ton ihracat ile tamamladı. »
İtfaiyenin yaklaşık 20 orman yangınıyla mücadele ettiği ABD'nin Pasifik Okyanusu kıyısındaki Kaliforniya eyaletinde 13 bin kişiye tahliye... »

Haberler » Gündem