• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Başkanlığını Ekrem İmamoğlu'nun yaptığı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, plan ve projelerini yurttaşların tepkisini ölçerek şekillendirmeye... »
Mimarlar Odası Ankara Şubesi, yargı kararlarına rağmen plan değişikliği yapılan Saraçoğlu Mahallesi planını yargıya taşıyacağını belirtti. »
Yapay zeka destekli Data Yönetim Sistemi’nin ilk kez uygulandığı, salt mobilya fuarı olarak ele alındığında gerek metrekare, gerek katılımcı... »
Fransa hükümeti 2020 yılında kapatmaya başlayacağı iki nükleer santral ile birlikte, 2035 yılında 14 tesisi kapatmayı planladığını duyurdu. »
Uzun yıllar atıl olarak kalan Sansaryan Han, restorasyon karşılığı 35 yıllığına kiralama ihalesine çıkarıldı. »
Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapatılan Eskişehirspor'un stadı TBMM gündemine taşındı. Eskişehir Milletvekili... »
Mimarlar Odası, son torba yasa teklifi üzerine yayınladığı basın açıklamasında düzenlemenin planlama bütünlüğünü yok sayıp, yapı yoğunluğunu... »
Haydarpaşa’da arkeolojik kazı çalışmaları devam ediyor. ‘Körler Ülkesi’ olarak bilinen Khalkedon’a ait kalıntıların gün yüzüne çıktığı... »
Çorlu’da bir madencilik şirketinin kum ocağı kapasite artışı için ormanlık alanda 180 bin ağaç kesmeyi öngören ve geçtiğimiz aylarda Tekirdağ... »
Haberler » Gündem