• Yap- İşlet- Devret Projelerinin Hasılatı Katlanıyor
• Köylünün Suyu Enerji Şirketine Verilecek
• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
TÜİK, 2021 yılı Haziran ayına ilişkin dış ticaret endekslerini açıkladı. İhracat birim değer endeksi yüzde 11,2 arttı. »
Bilecik'in İnhisar ilçesinde 180 metre derinliğindeki mağarada Bilecik Müze Müdürlüğünce iki yıl önce başlatılan kazıda, bölge arkeolojisi... »
Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca şu ana kadar yapılan çalışmalarda, Muğla'daki yangınlarda herhangi bir anıt ağacın zarar görmediği tespit edildi. »
TÜİK, 2021 yılı Haziran ayına ilişkin inşaat maliyet endeksini açıkladı. İnşaat maliyet endeksi yıllık yüzde 42,48, aylık yüzde 2,89 arttı. »
THBB’nin hazırladığı “Hazır Beton Endeksi” 2021 Temmuz Ayı Raporu’na göre, geçen ay gerileyen Güven Endeksi’nden sonra bu ay beklentinin... »
İzmir Kalkınma Ajansınca hazırlanan rapora göre, kentte rüzgar enerjisi sanayisinde 7 bin 500’ün üzerinde kişi çalışıyor, 30’u aşkın ülkeye... »
Artvin'in Arhavi ilçesinde 22 Temmuz'da Kabisre Deresi'nin taşmasıyla yaşanan sel sonrası bölgede Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü... »
Çorum Belediyesi, dört yıldır yapımı tamamlanamayan yeni belediye binası için 28 milyon Liralık bir ihale daha düzenledi. »
Sağlık meslek örgütleri, kamu-özel ortaklığı ile yapılan şehir hastaneleriyle, kamu kaynaklarıyla yapılan Erzurum Şehir Hastanesi’ni kıyasladı.... »
Haberler » Gündem