• Kozak'ta İsviçreli Şirketin RES Projesine Onay
• Ömerler Yeraltı Ocağı da Özelleştirilecek
• Köy Yaşantısına Teknolojik Dokunuş; Evler 360 Derece Dönüyor
• Kaman'da 3 Karayolu Projesi Tamamlandı
• Can Suyu da Çözüm Olmadı, Ulaş Gölü Kurudu
• Duble Yollar için Duble Harcama
• Marshall, Sonbaharın Büyüsünü Evlere Taşıyor
• Schneider Electric, NVIDIA Mission Control ve NVIDIA GB300...
• Modern Yaşam Alanları için Enza Home Sehpa Serileri
• İnform'dan Yeni Nesil Teknolojinin Ürünü Piller Dinamik UPS
• Altyapıda Hazırlıklı Şehirler için Vacuumax
• Systemair, Verimlilik Odaklı Dönüşümü Retrofit Çözümleriyle...
• Günsan Akıllı Ampuller, Öğrencilere Daha Verimli Çalışma...
• Silestone by Cosentino, Sonbaharın Huzurunu Yaşam Alanlarına Getiriyor
• Kayseri İli Kocasinan İlçesi Avukat Ahmet Ulucan 24 Derslikli...
• Iğdır İli Merkez İlçesi Küllük Mahallesi 478 Adet Konut,...
• Soma Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi Ve Doğal Yaşam...
• 1 Adet Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 250 Seyirci...
• İstanbul Üniversitesi Çapa Yerleşkesi Dâhiliye Hastanesi...
• Demirkent 24 Derslikli İlkokul Yapım İşi
• Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi
• Mersin İli Tarsus İlçesi Cengiz Topel Anadolu Lisesi 32...
Türkiye Tasarım Vakfı Kütüphane Buluşmalar'nın yeni sezonda ilk konuğu mimarizm.com’un yayın koordinatörü Aslıhan Erkmen. »
TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi; Bartın’da, Bartın ırmağı ve yan yolları ıslah inşaatı adı altında başlanan inşai faaliyetlerin durması... »
Dr. Abdullah Çerekçi, Kale Grubu’na Kurumsal Strateji ve İş Geliştirme’den sorumlu Başkan Yardımcısı olarak atandı »
Türkiye Tasarım Vakfı, Hatay’ın kültürel çeşitliliğinin ve kent kimliğinin korunması için çalışmalarını sürdürüyor. Hatay’ın tarihi merkezinin... »
Mimar Doğan Tekeli, Hazine binasının inşaatının bilimsel veriler doğrultusunda tamamlandığını belirterek, sanat eseri olarak nitelendirdiği... »
UNICERA 2023’te en yeni ürünlerini beğeniye sunan VitrA, banyolar için %100 geri dönüştürülmüş lavabo ve sessiz yıkama teknolojisi QuantumFlush’ı... »
Tokat Belediyesi yaklaşık 70 yıl önce, sel ve erozyona engel olması için vatandaşların katılımıyla yapılan ormanlık alanın 27 bin 624 metrekarelik... »
WindEurope CEO'su Giles Dickson, daha büyük bir rüzgar enerjisi tedarik zinciri yaratmayı ve Çin'e bağımlılığını azaltmayı hedefleyen Avrupa'nın... »
Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerdeki KOBİ'lerin iyileştirilmesi ve iş sürekliliğinin sağlanması amacıyla sunulan 450... »
Haberler » Buluşmalar