23 Şubat 2023 tarihli tüm haberler;
Bakan Kurum’un inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldiği toplantı sonrası konuşan Türkiye İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “İlk etapta... »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "4 milyon 511 bin bağımsız bölümden oluşan 1 milyon 250 bin bina incelendi. 520... »
23 Şub2023
yapi.com.tr/AA
Şehir Plancıları Odası, kentlerin aceleye getirilmeden, kimliksizleştirilmeden, akılla, bilimle, planla ve toplumsal olarak yeniden ayağa... »
Artvin'in Borçka ilçesinde 2 bina heyelan riski sebebiyle tahliye edildi. »
23 Şub2023
yapi.com.tr/AA
Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan7 katlı Atabey Apartmanı’nın 1/1000 ölçekli imar planının yalnızca iki kata göre hazırlandığı ortaya çıktı. »
Kahramanmaraş merkezli depremlerde Adana'da yıkılan 11 binadan yapı uzmanları tarafından alınan karotlar, deprem dayanıklılık testini geçemedi. »
23 Şub2023
yapi.com.tr/AA
İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, depremin ardından 60 bin bina sahibinin dayanıklılık testi için İBB’ye başvurduğunu açıkladı.... »
Depremin büyük hasara yol açtığı Adıyaman'da, şehrin tarihi ve kültür varlıklarından 5 asırlık Ulu Cami tamamen yıkıldı, pek çok tarihi... »
23 Şub2023
yapi.com.tr/AA
Müteahhitleri denetleyen yapı denetim şirketleri ve laboratuvarların birçok testi yapmadan yapılmış gibi gösterdiği ifade ediliyor. Denetim... »
Haberler » Gündem