2 Mayıs 2023 tarihli tüm haberler;
I.Uluslararası Adaptif Yaklaşımlar Kongresi, “Yeşil İnovasyon” teması ile 7-8 Eylül'de Kırklareli’nde, 9-10 Eylül'de Bulgaristan’da yapılacak.... »
Mahkeme, Güngören Belediyesi’nin bataklık zemine inşa ettiği konut projesinin yapı ruhsatları için ‘yürütmeyi durdurma’ kararı verdi. »
Muğla’nın Bodrum ilçesi Bitez Koyu’nda Özelleştirme Dairesi Başkanlığı tarafından satılan denize sıfır arazide inşaat başladı. »
Çin, devasa büyüklükteki güneş enerji tesisini devreye aldı. Tesis, Çin’in ilk çöl tabanlı temiz enerji santrali özelliğine sahip. »
Trabzon'da, müteahhit Samer Ramazanoğlu, inşaatında çalışan, süreklilik, iş ahlakı ve temizlik kriterlerine göre her ay seçtiği işçi ve... »
BOTAŞ, "2022 Ekim ayı esas alındığında, sanayide kullanılan doğal gazın toptan satış fiyatında 1 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla yüzde 52,43... »
Eskişehir’de işlek bir caddedeki eski ve bakımsız olan binalar, depremden sonra bölge halkını tedirgin etmeye başladı. »
Sakarya'nın Erenler ilçesinde rekonstrüksiyonu yapılan 700 yıllık Büyükesence Cumaaltı (Sultan Orhan) Camisi, ibadete açıldı. »
Restorasyon çalışmalarının devam ettiği Selimiye Camisi'nde tüm ibadet alanının bu yıl kullanıma açılması bekleniyor. »
Haberler » Buluşmalar