19 Temmuz 2023 tarihli tüm haberler;
Muğla’da yapımına devam edilen çimento fabrikasına karşı açılan ‘Yürütmeyi durdurma’ davasında bilirkişi ÇED raporunun iptal edilmesine... »
Mahkemenin “ÇED gerekli değildir” kararını iptal ettiği şirket, projesinde yer alan 14 kuyu sayısını 9 kuyu olacak şekilde revize ederek... »
Yunanistan’da birçok noktada 3 gündür devam eden orman yangınlarının büyük bölümü tüm çabalara rağmen kontrol altına alınamıyor. »
19 Tem2023
yapi.com.tr/AA
Yürütmeyi durdurma kararı verilen Phaselis’teki günübirlik tesis ve plaj projesi için Dokuz Eylül Üniversitesi’nden bir akademisyenin başkanlığında... »
UNESCO heyeti, Kula-Salihli Global Jeoparkı'nda incelemede bulundu. "Avrupa ve UNESCO Jeoparkı" olma özelliğini 2013'te kazanan bölgede... »
19 Tem2023
yapi.com.tr/AA
Kaleseramik, paylarının halka arzı için yaptığı izahname başvurusu, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Ak Yatırım ve Yapı Kredi... »
Dördüncüsü düzenlenen WRI Ross Center Prize for Cities ödül programının son başvuru tarihi 26 Eylül 2023. »
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü akademisyenleri, Manisa’nın deprem analizini bir raporda topladı. »
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul’un depreme hazırlama projesi için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile... »
Haberler » Gündem