Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Akınsoft'tan Yapı Sektörüne Özel Çözümler

Geniş program arşivi ile yaklaşık 100 sektöre hizmet sunan AKINSOFT, AKINSOFT WOLVOX ERP E-Business, NetEmlak, Net Kooperatif, Kurul Takip gibi programlarla yapı, konut, emlak, inşaat sektörüne de çağdaş yazılımlarıyla hitap ediyor.

yapi.com.tr
Akınsoft'tan Yapı Sektörüne Özel Çözümler

Geniş program arşivi ile yaklaşık 100 sektöre hizmet sunan AKINSOFT, AKINSOFT WOLVOX ERP E-Business, NetEmlak, Net Kooperatif, Kurul Takip gibi programlarla yapı, konut, emlak, inşaat sektörüne de çağdaş yazılımlarıyla hitap ediyor.

 

 

 

Yapı, konut, emlak, inşaat sektörlerine hitap eden programlar arasında yer alan AKINSOFT WOLVOX ERP E-Business, sunduğu etkin kaynak kullanımı sayesinde işletmelerin maliyetlerini düşürüp onlara iş gücü ve zaman avantajı kazandırarak yatırımlarının kısa sürede verimliliğe dönüşmesini sağlıyor. ERP çözüm ailesinin üyesi olan WOLVOX, işletmelerin hızlı, tam entegre, ekonomik, görsel ve işlevsel uyarlamalar gerçekleştirebilmesine olanak tanıyor. Esnek yapısı ve kolay kullanım özellikleri ile WOLVOX, kullanıcılara iş süreçlerini alıştıkları şekilde takip ederek hataları minimize edebilecekleri bir çalışma ortamı sunuyor. CRM tabanlı çalışan firmalar, ticari ilişkileri ile ilgili her türlü evrak ve bilgi akışını WOLVOX üzerinden elektronik ortamda çift yönlü ve güvenli olarak gerçekleştirebiliyorlar.  

AKINSOFT Net Emlak Programı, ev kayıt, işyeri kayıt, büro kayıt, kooperatif kayıt, arsa, arazi kayıt ve sözleşme modüllerini içeriyor. AKINSOFT Emlak Programı, emlakçılar, gayrimenkul şirketleri, arsa, ev, işyeri alım satımı yapan ofislere hitap ediyor. Programın kullanıcısına sunduğu kolaylıklardan biri de, mülkler hakkında bilgi girişi yapılırken birçok bilginin bir diyalog kutusundan pratik olarak seçilmesi.

AKINSOFT Net Kooperatif, birden fazla kooperatif kaydı, üye kayıt, aidat işlemleri, ödeme detayları, hazirun ve ptt listesi, üyenin durumu, kooperatiften ayrılanlar, vade oranları, kasa takibi, valör raporu, etiket, zarf ve mektup basımı modüllerinden oluşuyor. Program, yapı kooperatiflerine hitap ediyor.

AKINSOFT Kurul Takip programı, toplantı ve kurul kararlarını takip edebilme, sanayi sicil belge kaydı, bakanlık temsilcisi kaydı, kooperatif ve şirket raporu, sanayi sicil belge raporu, yönetim kurulu kontrol paneli gibi özellikleri bünyesinde bulunduruyor. Program, kooperatif ve şirketlerin kurul toplantılarının takibinde kullanılmakta. Ayrıca sendikalar, partiler, belediyeler ve derneklere de hitap etmekte.

http://www.yapi.com.tr/haberler/akinsofttan-yapi-sektorune-ozel-cozumler_66476.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!