Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Gaziantep Halı Fuarı
BÖLÜM SPONSORU

17. Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı

Asansör ve yürüyen merdiven sektörü, 07 – 10 Temmuz 2021 tarihlerinde, Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı 'nda buluşacak.

yapi.com.tr

GÜNCELLENDİ!

17. Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 7 Temmuz 2021
BİTİŞ TARİHİ: 10 Temmuz 2021
YER: Tüyap Beylikdüzü
DÜZENLEYEN:

Tarsus Turkey

WEB ADRESİ:

www.asansoristanbul.com

+ Ajandama Ekle

Her gün ortalama 1.5 milyar yolcu sayısıyla dünyanın en fazla kullanılan dikey ulaşım aracı olan asansörlerdeki endüstriyel yenilikler, 07 – 10 Temmuz 2021 tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde ziyaretçilere sunulacak. 17. Uluslararası Asansör İstanbul’da özellikle virüs bulaşma riskini en aza indirmeye yardımcı temassız çağrı sistemiyle çalışan asansörlerden, bakteri ve mikrop oluşumunu engelleyen çözümlere, kendi kendini temizleyen kabinlerden, buton yerine hologram teknolojilerine sahip asansörlere kadar başta sağlıklı ve güvenli çözümler olmak üzere 2021’in en yeni asansör teknolojileri bir arada sergilenecek. Sektöründe Türkiye’deki lider dünyanın ise üç büyüğünden birisi olan fuar, teknoloji şovunun yanı sıra yine milyonlarca dolarlık ticarete de ev sahipliği yapacak.

Organizasyonun hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulunan Tarsus Turkey Fuarlar Direktörü Seda Bozkurt, 8 salonda birden düzenleyeceğimiz 17. Uluslararası Asansör İstanbul Fuarımız için yurt içi ve yurt dışından katılımlar, online ziyaretçi kayıtları, satın alma heyetleriyle görüşmeler ve overseas buyer programına yönelik çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sektörümüze Trust Tarsus, Tarsus’a Güvenin diyoruz. Paydaşlarımız, Asansör İstanbul 2021’deki sağlık ve güvenlik önlemlerine yönelik adımların neler olduğunu www.asansoristanbul.com adresinde detaylı biçimde bulabilirler” dedi.

17. Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı hakkında detaylı bilgi almak, fuara katılmak veya ziyaretçi olmak için tıklayınız

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/17-uluslararasi-asansor-istanbul-fuari_182295.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!