Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

2. İstanbul Uluslararası Su Forumu

Ana teması "Bölgesel Su Sorunları ve Çözüm Arayışları - İstanbul Bakışı" olarak belirlenen 2. İstanbul Uluslararası Su Forumu, Türkiye ve çevresi bölgesindeki önemli uluslararası ve yerel su paydaşları arasında daha fazla koordinasyon ve işbirliği için bir platform sağlayarak, bölgesel su sorunlarının derinlemesine ele alınarak, sürdürülebilir

yapi.com.tr

Toplantılar

2. İstanbul Uluslararası Su Forumu
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 3 Mayıs 2011
YER: Haliç Kongre ve Kültür Merkezi, Eyüp, İstanbul
DÜZENLEYEN: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) , İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) ve 5. Dünya Su Forumu Genel Sekreterliği desteğiyle düzenleniyor.
DİĞER BİLGİLER: T: 0216 325 49 92 F: 0216 428 09 92
+ Ajandama Ekle

2. İstanbul Uluslararası Su Forumu, 3-5 Mayıs 2011 tarihleri arasında, 5. Dünya Su Forumu'na da ev sahipliği yapan, Sütlüce'deki Haliç Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenleniyor.

2. İstanbul Uluslararası Su Forumu, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) ve 5. Dünya Su Forumu Genel Sekreterliği desteğiyle düzenleniyor.

Ana teması "Bölgesel Su Sorunları ve Çözüm Arayışları - İstanbul Bakışı" olarak belirlenen 2. İstanbul Uluslararası Su Forumu, Türkiye ve çevresi bölgesindeki önemli uluslararası ve yerel su paydaşları arasında daha fazla koordinasyon ve işbirliği için bir platform sağlayarak , bölgesel su sorunlarının derinlemesine ele alınarak, sürdürülebilir ortak çözümler bulunmasını amaçlıyor.

2. İstanbul Uluslararası Su Forumu, Orta Doğu ve Kuzey Afrika, Orta Asya, Doğu Avrupa ve Türkiye bölgelerinin su ile ilgili sorunlarına odaklanacak. Forumun odak bölgeleri, 5. Dünya Su Forumu Türkiye ve çevresi alt bölgesinin çerçevesine uygun olarak seçilmiş. Türkiye ve çevresi alt bölgesi çalışmaları çerçevesinde Orta Doğu, Balkanlar, Orta Asya, Akdeniz ve Türkiye'de bir dizi hazırlık toplantıları düzenlendi. Bu toplantılar ile Türkiye ve çevresi alt bölgesi, bölgeye özgü su sorunlarının çözümünde bölgesel paydaşlar için bir platform oluşturarak 5. Dünya Su Forumu'na bu bölgeden sağlanacak katkıları arttırmak için paydaşlar arası işbirliğini geliştirdi.

2. İstanbul Uluslararası Su Forumu, Türkiye ve çevresi alt bölgesi sayesinde kazanılan bu ivmeyi devam ettirmeyi, bölgenin alanını genişletmeyi ve gelecek Dünya Su Forumu'nda Türkiye ve çevresi bölgesinin su sorunlarını en iyi şekilde yansıtmayı hedefliyor.

Geleneksel olan yukarıdan aşağıya bir yaklaşım yerine, İstanbul Uluslararası Su Forumu'nun programı, Forum'dan önce düzenlenecek olan Bölgesel Hazırlık Toplantıları ile paydaşlardan edinilecek tavsiyeler doğrultusunda şekillendiriliyor.

Bölgesel Hazırlık Toplantıları, uluslararası ve bölgesel su uzmanları, uluslararası kuruluşlar ve sivil toplum örgütleri temsilcilerden oluşan bir grup uzmanı bir araya getirerek, 2. İstanbul Uluslararası Su Forumu'nda kendi bölgeleri kapsamında tartışılmasını gerekli gördükleri en önemli su sorunları hakkındaki düşüncelerini ve tavsiyelerini elde etmeyi hedefliyor. Forum'un her odak bölgesi için ayrı ayrı düzenlenen Bölgesel Hazırlık Toplantılarının sonuçları, Forum içeriğinin şekillenmesi sürecinde çok önemli katkılar sağlıyor.

İstanbul Uluslararası Su Forumu'nda sunumlar Türkçe ve İngilizce dillerinde yapılacak ve diğer bazı dillerde tercüme hizmeti sağlanacak.

Detaylı bilgi almak için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/2-istanbul-uluslararasi-su-forumu-_86966.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!