Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

2D1 Tasarım Toplantıları - OFİS

YEM'in yapı profesyonellerine yönelik “2D1 Tasarım Toplantıları” dizisi "Ofis" ile devam ediyor. Etkinliğin konuşmacıları BİGG Working Culture Solutions ve Bakırküre Mimarlık Kurucusu Gürhan Bakırküre, Deer Architects Kurucu Ortağı Cem Dermirci ve MoDus Architects Kurucu Ortağı Matteo Scagnol.

yapi.com.tr

Toplantılar

2D1 Tasarım Toplantıları - OFİS
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 29 Ocak 2015 17:00
BİTİŞ TARİHİ: 29 Ocak 2015 21:00
YER: Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), Yeşilçimen Sokak, No: 12/430 (Polat Kulesi yanı), Fulya
ŞEHİR: İstanbul
DÜZENLEYEN:

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)

ANA SPONSORLAR:

Arlight | Fagerhult, Nurus

TELEFON: 212 266 70 70
DİĞER BİLGİLER:


+ Ajandama Ekle

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), Türkiye ve dünyadan yaratıcı yapı profesyonellerini bir araya getirecek bir platform oluşturmak amacıyla düzenlemeye başladığı “2D1 Tasarım Toplantıları"nda mimarlık, içmimarlık ve tasarım disiplinlerinin önde gelen temsilcilerini yıl boyunca iki ayda bir buluşturmaya devam ediyor.

“2D1 Ofis” alt başlığı ile Arlight | Fagerhult ve Nurus sponsorluğunda  29 Ocak 2015 Perşembe günü gerçekleştirilecek olan ikinci etkinlikte; insanın fiziksel ve psikolojik özelliklerini göz önüne alarak, çevresiyle olan uyumuna göre tasarlanan, ergonomi, aydınlatma, malzeme, grafik ve etkileşim konularından beslenen “ofis”ler ele alınacak.

Toplantıya konuşmacı olarak, BİGG Working Culture Solutions ve Bakırküre Mimarlık bürosunun kurucusu Gürhan Bakırküre, deerArchitects Kurucu Ortağı Cem Demirci ve MoDus Architects Kurucu Ortağı Matteo Scagnol katılacak.

Ofislerin yarattığı imkân ve faydalar, çalışma alanının nasıl tasarlandığına göre şekilleniyor. Günümüzde çalışanların en uzun zaman geçirdiği mekan olan “ofisler”, konsept bir tasarım olmaktan öte, çalışan sağlığı, insan psikolojisi, kurum sadakati ve şirket verimliğine kadar birçok konuyu da etkiliyor. 

Şirketlerin en önemli varlığı olarak kabul edilmeye başlanan insan kaynaklarının verimliliğinde temel bir faktör olan çalışma mekânlarının her yönüyle ele alınacağı “2D1 Ofis” konulu toplantıda; “iyi” tasarımı, analitik ve çokboyutlu bir algının mümkün kıldığı düşüncesiyle her projeyi kendine özgü verilerle değerlendiren BİGG Working Culture Solutions ve Bakırküre Mimarlık Kurucusu Gürhan Bakırküre , “Y Kuşağı Ofisleri” konulu bir konuşma yapacak.

Yapı sektöründe edindiği profesyonel ve yönetimsel birikimi, hizmet, konut, ofis ve diğer farklı tipolojilerde ürettikleri projelere başarıyla aktaran Deer Architects Kurucu Ortağı Cem Dermirci ise, "Biçim Motivasyonu Takip Eder" başlıklı sunumunda, ofis tasarımında motivasyonu ve iş verimliliğini etkileyen mimari kararlar ve bunların çalışanlar üzerindeki yansımaları hakkında konuşacak.

Damiani-Holz&KO ofis binası ile 2013 WAF Ödülleri Ofis kategorisinde finale kalan, Bolzano Psikiyatri Merkezi ve Barınma Birimleri ile 2015 Mies van der Rohe Ödülleri'ne aday gösterilen MoDus Architects'in kurucu ortağı Matteo Scagnol da"Birlikte Çalışmak" başlıklı sunumunda, MoDus'un tasarım yaklaşımını, farklı ölçeklerde gerçekleştirilen ofis yapıları üzerinden aktaracak.

Kayıt için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/2d1-tasarim-toplantilari---ofis_126960.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!