Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

5. Çimento Ticareti Konferansı

Our Metals ve Rusmet tarafından düzenlenen ve 9 - 10 Şubat 2011 tarihlerinde İstanbul Sürmeli Hotel'de gerçekleştirilecek olan "5. Çimento Ticareti Konferansı"nda, Rusya pazarında Türk çimento üreticileri için doğabilecek fırsatlar masaya yatırılacak ve yeni işbirlikleri için platform yaratılacak.

yapi.com.tr

Toplantılar

5. Çimento Ticareti Konferansı
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 9 Şubat 2011 08:30
YER: Sürmeli Hotel, Gayrettepe, İstanbul
DÜZENLEYEN: Our Metals ve Rusmet işbirliğinde.
DİĞER BİLGİLER: T: (216) 450 44 25 F: (216) 450 44 23
+ Ajandama Ekle

ur Metals ve Rusmet tarafından düzenlenen “Çimento Ticareti Konferansı”nın beşincisinde, Rusya pazarında Türk çimento üreticileri için doğabilecek fırsatlar masaya yatırılacak ve yeni işbirlikleri için platform yaratılacak.

Rusya çimeto pazarı, 2010’un ilk 9 ayında 2009’un aynı dönemine göre %12 arttı. Ancak 2014 yılında Sochi’de yapılacak olan Olimpiyatlar ve 2018 Dünya Kupası karşılaşmaları için inşa edilecek tesislerin etkisi ile Rus inşaat sektöründe çimento talebinin muazzam büyüklüğe ulaşması ve yerel sektörün bu yeni talebi karşılamada yetersiz kalacağı öngörülüyor.

Bu öngörüden hareket eden “5. Çimento Ticareti Konferansı”, Ocak – Ekim 2010 döneminde Rusya’nın Türkiye’den aldığı çimento miktarının, ülkenin toplam ithalatının 1/3’ünü teşkil ettiği verisini de arkasına alarak, Türk çimento sektörünü Rusya’daki potansiyel müşterilerle tanıştırma misyonunu üstlenecek.

Konferansta, çimentonun bölgeler arası ihracat ve ithalat akımları, arz ve talep dengesi, fiyat analizleri, yatırım projelerinin gerçekleşme durumları, üretim kapasitelerinin özellikleri, çimento sektörü için çözümler, teknolojik gelişmeler ve ürün gamının güncel durumu tartışılacak.

Yıllık olarak 200’ün üzerinde bir katılımcı grubunu çeken Çimento Ticareti Konferansı, uzun vadeli iş ilişkilerinin kurulmasına yardımcı olacak ve sektörün geleceğinin hangi yöne doğru gittiği konusunda bilgi aktaracak.

"5. Çimento Ticareti Konferansı", 9 – 10 Şubat 2011 tarihlerinde İstanbul Sürmeli Hotel’de izlenebilir.

Uluslararası uzmanlardan oluşan bir konuşmacı grubunu bir araya getirecek olan konferansın programına göz atmak için lütfen ilerleyiniz. >>>>>>>

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/5-cimento-ticareti-konferansi_85112.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!