Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: CivilCon’24

6. Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu

WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler, 6. Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu'nu 24 Ekim'de İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek.

yapi.com.tr

Toplantılar

6. Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 24 Ekim 2018 09:30
BİTİŞ TARİHİ: 24 Ekim 2018 17:30
YER: İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi
DÜZENLEYEN:

WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler

WEB ADRESİ:

www.yasanabilirsehirler.org

+ Ajandama Ekle

WRI Türkiye Sürdürülebilir Şehirler tarafından altıncısı düzenlenen Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu ile sürdürülebilir kentleşme ve ulaşım alanında çalışan farklı disiplinler ve kurumlar bir araya getirilerek, farklı illerden gelen karar verici ve uygulayıcılara daha sürdürülebilir ve yaşanabilir kentler inşa etme sürecinde destek verilmesi amaçlanıyor.

Geçtiğimiz yıllarda imzalanan Paris Anlaşması, Kentsel Gündem, Brasilia Yol Güvenliği Deklarasyonu ve BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'nin asıl tarafı ülkeler gibi görünse de, bu anlaşmaların gereği olan uygulamaları şehirler şimdiden hayata geçirmeye başladı.

Ölçeği Büyüt’ teması ile hazırlanan sempozyum programında yükselen şehirler, herkes için hareketlilik, hayat kurtaran yol güvenliği yaklaşımları ve karbon emisyonlarının azaltılması konularına değinilecek.



Sempozyuma bu yıl Türkiye’den ve dünyadan alanında uzman 25 konuşmacı katlacak. Dört oturumda gerçekleşecek etkinlikte konuşmacılar; kentlerin gelişimi, yol güvenliği, karbon emisyonunun azaltılması ve kareketlilik konularını kapsayan iyi uygulama örneklerini sunarken, bu uygulamaların etkisinin ve ölçeğinin nasıl büyütüleceğine dair görüşlerini de paylaşacak.
 
İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde 24 Ekim 2018 Çarşamba günü 09.30–17.30 saatleri arasında gerçekleşecek olan 6. Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu'na yerel ve merkezi yönetimler, üniversiteler, özel sektör, uluslararası kuruluşlar ve STK’lardan temsilcilerin katılımı bekleniyor.

Etkinlik programını incelemek ve kayıt yaptırmak için tıklayın.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/6-yasanabilir-sehirler-sempozyumu_167835.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!