Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

“Akılcı Otel Çözümleri" YEM'de Tartışılacak

Otel projeleri tasarımında ve uygulamalarında karşılaşılan ihmaller ve çözüm yöntemleri"Akılcı Otel Çözümleri" toplantısında masaya yatırılıyor. Rigips, konusunda uzman konuşmacıları ve mimarları YEM’de buluşturuyor.

yapi.com.tr

Toplantılar

“Akılcı Otel Çözümleri" YEM'de Tartışılacak
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 17 Nisan 2013 15:00
YER: Yapı-Endüstri Merkezi (YEM), Fulya
ŞEHİR: İstanbul
DÜZENLEYEN:

Rigips ve Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) işbirliğiyle

WEB ADRESİ:

www.yemetkinlik.com/rigips

TELEFON: 212 266 70 70
DİĞER BİLGİLER:

A: Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. No: 12/430 34394 Fulya, İstanbul

+ Ajandama Ekle

Alçı ve alçı levha sistemlerinde bir dünya markası olan Rigips'in, Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) işbirliğiyle düzenleyeceği "Akılcı Otel Çözümleri" toplantısı, 17 Nisan 2013 Çarşamba günü YEM'in Fulya’daki merkezinde düzenleniyor.
 
Tarihin başlangıcından bu yana insanlar, eğlence, spor, ticaret, din, aile, eğitim, sağlık gibi çeşitli nedenlerle seyahat ediyor. Bu se­yahatler günler, haftalar, hatta bazen aylarca sürüyor. Dinç kalabilmek için iyi bir yemeğe, dinlenmek içinse gü­venli ve rahat bir ortama ihtiyaç duyuyoruz. Bu temel gereksinimler hep aynı kalmış olsa da "iyi otel" kavramı ile ilgili beklentilerimiz oldukça yükselmiş durumda. Kullanıcı memnuniyetinin devamı ise, algıların yüksel­tilmesine bağlı.
 
Doğru tasarlanmamış bir ıslak mekanın otel müşteri­lerinin konfor algısını düşüreceğini ve işletme giderleri­ni artıracağını biliyor musunuz?
• Peki, akustik detaylar dikkate alınmadan tasarlanan bir toplantı odasının müşteriler için bir işkence odası hali­ne gelebileceğini?
• Otel projeniz yangın ve gürültü yönet­meliklerine uygun mu?
 
Tüm bu soruların yanıtını bulacağınız "Akılcı Otel Çözümleri" toplantısında, otel projelerinin tasarımı sırasında uzmanlık gerektiren detayların ihmal edilmesinin yol açtığı problemler ve çözüm arayışları; otellerde akustik, ıslak mekan ve yangın güvenliği sistem çözümleri; Türkiye'de uygulanan tasarımlarda akılcı otel çözümleri uzman mimar ve danışmanlar tarafından masaya yatırılacak.

Etkinliğe özel kurulacak dB Station Simülasyonu ile katılımcılar, mekanlar arasında oluşturulan sistemlerde ses yalıtımını birebir deneyimleme fırsatı yakalayacaklar.

Kayıt yaptırmak için tıklayınız.
 

Program Akışı:

14:00 – 14:30  Kayıt

14:30 – 14:40
  Açılış Konuşması
Mehmet Tunaman | Saint-Gobain Rigips Alçı Genel Müdürü

14:40 – 15:00  Otel Projelerinde Akustik ve Ses Yalıtımı Problemleri
Werner Kopp | Y. Mimar, SG Otel Segmenti Küresel Konsept Yöneticisi

15:00 – 15:20  Otel Projelerinde Islak Mekan ve Yangın Güvenliği Problemleri
John Nelson | SG Küresel Pazarlama Yöneticisi

15:20 – 15:50  Akılcı Otel Çözümlerinde Türkiye
Ayşe Hasol Erktin | Y. Mimar, HAS Mimarlık Kurucu Ortak

15:50 – 16:10  Kahve Arası

16:10 – 16:25  Akustik ve Ses Yalıtımı Çözümleri
Werner Kopp | Y. Mimar / SG Otel Segmenti Küresel Konsept Yöneticisi

16:25 – 16:40  dB Station: Özel Ses Yalıtım Simülasyonu
Davy Vennekens | Endüstri Mühendisi, SG Akustik Sistemler Küresel Pazarlama Yöneticisi

16:40 – 17:00  Islak Mekan ve Yangın Güvenliği Çözümleri
John Nelson | SG Küresel  Pazarlama Yöneticisi

17:00  Kokteyl


Konuşmacılar:


Ayşe Hasol Erktin
Mimar, MDS. / HAS Mimarlık Kurucu Ortak

HAS Mimarlık Ltd. çatısı altında geçirdiği yirmibeş yıllık dönemde, aralarında Anadolu Sağlık Merkezi ile Swissotel Grand Efes projelerinin de olduğu ve küresel uzmanlıklar içeren çeşitli konut, ofis, otel ve sağlık projelerini yönetmiştir. Erktin, HAS’ın dünyaca ünlü mimarlık firmaları olan Skidmore, Owings and Merrill (SOM) ile 1993 yılında, Rees Associates, Inc. ile 1999 yılında, NBBJ ile 2003 yılında, Pei Cobb Freed & Partners ile 2006 yılında, Llewelyn Davies Yeang ile 2007 yılında, RMJM ile 2009 yılında başarılı iş ortaklıkları kurmasında etkin rol almıştır. Harvard University Graduate School of Design mezunu olan Ayşe Hasol Erktin, Boğaziçi Üniversitesi’nden işletme yüksek lisansını, İstanbul Teknik Üniversitesi’nden mimarlık lisansını almıştır. Ayşe Hasol Erktin, Urban Land Institute (ULI) Türkiye İcra Kurulu üyesi, Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ve İstanbul Serbest Mimarlar Derneği Yönetim Kurulu üyesi olup, 2000-2001 döneminde İstanbul Proje Yönetim Derneği başkanı, 1997-2002 döneminde de Harvard Mezunlar Derneği başkan yardımcısı olarak görev yapmıştır. BREEAM Değerlendiricisi olup EDAC Akreditasyonuna sahiptir. Erktin’in yazı ve konferansları, yaratıcılığın yönetimi ve tasarımın değeri üzerinde yoğunlaşmaktadır.

 
Werner Kopp
Yüksek Mimar / SG Otel Segmenti Küresel Konsept Yöneticisi

Werner Kopp’un konut ve reklam sektöründe mimar olarak 15 yıllık bir tecrübesi bulunmaktadır. Bunun yanı sıra, gelişmekte olan projelerde de yapı ve bina tasarımı, satış ekibine ve müşterilere teknik ve yasal konularda destek sağlanması gibi görevler de üstlenmiştir. Ekolojik bina tasarımı ve kuru duvar tekniği alanlarında sertifikalı bir profesyonel olmasının yanı sıra; yapı fiziği ve enerji tüketimi hesaplamaları alanlarında da oldukça deneyimlidir. Saint-Gobain Gypsum bünyesindeki Merkez Pazarlama Takımı’nın bir üyesi olarak; otel, konut ve inşaat segmentlerindeki yerel ve global trendleri yakından takip eden bir profesyonel olarak çalışmaktadır.

 
John Nelson
SG Küresel Pazarlama Yöneticisi

John, 1978 yılında British Gypsum’a katılmıştır. İş yaşamının büyük bir bölümünde; İngiltere’de kuru duvar sistemleri pazarını geliştirmek üzerine yürüttüğü çalışmalarını, son zamanlarda global pazarda kuru duvar sistemlerini geliştirmek üzerine yürütmektedir. British Gypsum’da geçirdiği 25 yıldan uzun süren kariyeri boyunca; teknik destek, satış yönetimi ve iş geliştirme departmanlarında çalışmış olmakla birlikte; kariyerinin büyük bir kısmını pazarlama ve ürün/sistem geliştirme alanındaki çalışmaları oluşturmaktadır. 8 yıl önce, Saint-Gobain Gypsum’da daha global bir role transfer olup nem toleransı ve kuru duvar ürünleri ve sistemleri için yangın koruma alanında uygulama segmentinde görev almaktadır.

Davy Vennekens
Endüstri Mühendisi / SG Akustik Sistemler Küresel Pazarlama Yöneticisi

Davy Vennekens pazarlama, inovasyon ve girişimcilik alanlarında da eğitim görmüş, inşaat sektöründe 12 yıllık deneyimi olan bir uzmandır. Kariyerine konut ve konut dışı binalar proje müdürü olarak başlayan Davy, 2007’de Saint-Gobain’deki kariyerine başlamadan once danışman mühendis olarak çalışmıştır. Belçika’da yürüttüğü bu görev esnasında; teknik ürün geliştirme, ürün yönetimi ve alçı levhaların inovasyon süreçlerinden sorumlu olarak çalışmıştır. Geçtiğimiz sene itibariyle, geliştirilmiş akustik yalıtımlı ve hava temizleme özellikli alçı levha sistemleri Global Pazarlama Müdürü olarak Saint Gobain Gypsum Merkez Pazarlama takımı’na katılmıştır.


http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/akilci-otel-cozumleri-yemde-tartisilacak_106555.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!