Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Rönesans'ın St. Petersburg'daki 5. Projesi Renaissance Forum Açıldı

Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY), St. Petersburg’daki 5. projesini hayata geçirdi. RGY, şehrin en merkezi caddelerinden Ligovsky üzerinde yer alan ve 21 bin metrekare alana sahip 195 premium odalı bir otel, A sınıfı bir iş merkezi ve ticari alanlara sahip karma gayrimenkul projesi Renaissance Forum’u hizmete açtı.

yapi.com.tr
Rönesans'ın St. Petersburg'daki 5. Projesi Renaissance Forum Açıldı

Türkiye ve Rusya’da bugüne kadar 13 başarılı projesini tamamlayan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, en önemli gayrimenkul yatırımcılarından biri haline geldiği St. Petersburg’daki beşinci projesinin açılışını 3 Mayıs Salı günü yaptı. Otel, iş merkezi ve ticari alanlardan oluşan 65 milyon euro maliyetli karma projenin otel kısmının işletmesi için Rönesans Gayrimenkul Yatırım ve Intercontinental Hotels Group arasında 2010 yılı Eylül ayında anlaşma yapılmıştı. Renaissance Forum projesinin iş merkezi ve ticari alanları için kiracı adayları ile de görüşmeler devam ediyor. Şu ana kadar anlaşmaya varılan kiracılar içinde, Rusya’nın en gözde sosyal paylaşım sitesi V-Kontakte de yer alıyor.

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, Rusya’da gerçekleştirdikleri başarılı projelerle ülkenin önemli oyuncularından biri olduklarını vurgulayarak, “Renaissaince Forum içinde yer alan Crowne Plaza Projesi, St. Petersburg’un turistik altyapısına bir katkı sağlamasının yanı sıra aynı zamanda Rusya’nın kuzey başkentine ticari ve ekonomik anlamda da çekicilik getirecektir. St. Petersburg’un turizm ve otel altyapısının en üst seviyeye çıkarılmasını amaçlayan bu proje, aynı zamanda Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın istikrarlı büyümesinin en önemli yapı taşlarından biri olacak” dedi.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın St. Petersburg’daki yatırım projelerinin Yönetim Direktörü Taner Toplu ise,  St. Petersburg’daki yatırımlara hız kesmeden devam edeceklerini belirterek, bu yıl içinde 50 bin metrekarelik iki üst sınıf ofis projesinin inşaatına başlanacağını, bu projelerin genel müteahhitliğinin de Rönesans Mühendislik ve İnşaat (REC) tarafından üstleneceğini açıkladı.

Autoban’dan sıradışı otel tasarımı

Projenin en önemli öğelerinden olan otelin oda tasarımlarını, Türk firma Autoban gerçekleştirdi. Autoban, üç farklı oda konsepti çalışarak, müşterilere aynı otel içerisinde farklı mekan deneyimleri yaşamalarını sağladı. İlk konsept çerçevesinde,  mevcut binanın karakterine uygun, şık ve daha klasik, St Peterburg'un evlerindeki oda tasarımlarına benzer nitelikte bir çalışma hazırlandı. İkinci ve üçüncü konseptler, daha modern çizgide kurgulandı. Otelin, kendi sosyal alanını yaratması amaçlandığı için; hem otel müşterilerine hem de dışarıdan gelecek misafirlere hizmet verecek geniş bir restoran alanı, toplantı odaları tasarlandı.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/ronesansin-st-petersburgdaki-5-projesi-renaissance-forum-acildi_87325.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!