Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ArkiPARC 2008 - "Kentsel Kalite için Diyalog"

ArkiPARC 2008 - "Kentsel Kalite için Diyalog"

yapi.com.tr

Toplantılar




BAŞLANGIÇ TARİHİ: 15 Ekim 2008
BİTİŞ TARİHİ: 17 Ekim 2008
YER: Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi
+ Ajandama Ekle

img src="http://www.yapi.com.tr/Uploads/HaberMedya/2008\etkinlikler\60094.JPG"align="left" hspace=5 vspace=5> Kentlerin hızla artan nüfusu karşısında, kentleşmenin sorumluluğu bir kaç mesleki alanın omuzlarına biniyor: Kent plancıları, belediyeler, mimarlar, gayrimenkul yatırımcıları ve geliştiricileri, müteahhitler, tasarım alanında çalışan diğer profesyoneller ve yapı malzemesi üreticileri. Kentsel kalitenin arttırılması ve aktörler arası koordinasyonun organize edilmesinde iletişim platformlarının sağlıklı bir şekilde kurulması öncelik taşıyor. 'Daha kaliteli olanı elde etme' motivasyonunun hep birlikte sahiplenilmesi için, imar faaliyetlerinde rol sahibi olan tüm aktörlerin bir arada sorun ve çözümleri paylaşacakları ArkiPARC gibi buluşmalar büyük önem taşıyor.

Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenecek ilk ArkiPARC buluşmasının ana teması, bu nedenle kaliteyi ve iletişimi vurgulayacak şekilde “Kentsel Kalite için Diyalog” olarak belirlendi. 15-17 Ekim 2008 tarihleri arasında Askeri Müze ve Kültür Sitesi’nde gerçekleştirilecek ArkiPARC buluşmasının daha nitelikli fiziksel çevrelerin üretimi için önemli bir adım olması amaçlanıyor.

Özgün bir iletişim platformu yaratacak ArkiPARC 2008, ödüller, uluslararası seminerler ve paneller ile desteklenerek sektörlerarası yeni ilişkilerin kurulmasına ve profesyonel tecrübelerin aktarılmasına imkan tanıyacak. İnşaat, gayrimenkul ve mimarlık sektörlerinin önde gelen kurum ve kişilerinden oluşan 'ArkiPARC Danışma Kurulu' tarafından şekillendirilen etkinlik programının ana panel konuları kent, bina ve ürün ölçeğinde belirlendi. Bu ölçeklerde konut, alış veriş merkezleri ve turizm ve kent konuları ayrıntılı olarak tartışılacak.

ArkiPARC 2008, İstanbul’un merkezinde yer alan Askeri Müze ve Kültür Sitesi’nde 3 gün boyunca devam edecek. Katılımcılar, gayrimenkul, kamu ve inşaat sektörü içindeki yeni rollerini ve olası işbirliklerini keşfetme şansını yakalarken, inşaat sektöründeki yenilikleri görebilecek, dünyada ve Türkiye'de güncel kentsel ve yapı ölçeğindeki sorunları tartışacaklar. Katılımcılar ayrıca, kamu sektöründeki yetkililerle bir araya gelerek projelerini etkili bir kitleyle paylaşma olanağı da bulabilecekler.

Daha detaylı bilgi için www.arkiparc.com web sitesi ziyaret edilebilir.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/arkiparc-2008---kentsel-kalite-icin-diyalog_60094.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!