Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

AURA Focus: Mimarlar Cephede

AURA-İstanbul ve Reynaers iş birliğinde devam eden “Cephe Sohbetleri”, 27 Mart Çarşamba günü“AURA Focus: Mimarlar Cephede” başlığı altında gerçekleşecek. Panel öncesinde, AURA-İstanbul Sertifika Programı katılımcılarına yönelik düzenlenen “AURA Crea: Geleceğin Gökdeleni” atölye ve yarışmasının proje sunumları ve jüri değerlendirmesi de yapılacak.

yapi.com.tr

Buluşmalar

AURA Focus: Mimarlar Cephede
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 27 Mart 2019 18:30
YER: AURA-İstanbul, Beşiktaş
DÜZENLEYEN:

AURA-İstanbul ve Reynaers iş birliğinde

+ Ajandama Ekle

Cephenin yapı elemanı olarak tarihsel perspektifle gelişiminin ele alındığı “AURA Focus - Yapıda Arayüz: Cephe” konferansı ile başlayan seri, mimari tasarım sürecinden uygulama tekniklerine, farklı coğrafyalardaki mimari çözümlerden enerji üreten teknolojilere kadar tüm yönleri ile incelenmeye devam ediyor.

Serinin ikinci etkinliğinde, mimarlar, cephe üzerine yaklaşımlarını, mimari tasarım ve uygulama sürecinde hangi teknoloji, malzeme ve yöntemleri kullandıklarını kendi yapıları üzerinden ele alıyor. AURA-İstanbul’un kurucularından Kurtul Erkmen’in moderatörlüğünde, Cem İlhan, Durmuş Dilekçi ve Melike Altınışık’ın konuşmacı olarak katılacağı “AURA Focus: Mimarlar Cephede” paneli 27 Mart’ta AURA-İstanbul’da gerçekleşecek.

Etkinliğe mimar, cephe danışmanı, yapı sektörü profesyonelleri, akademisyenler ve öğrencilerin katılması bekleniyor. Herkese açık ve ücretsiz olacak etkinliğe kayıt için tıklayın.

Moderatör: Kurtul Erkmen; KG Mimarlık
Panelistler: Cem İlhan; TeCe Mimarlık, Durmuş Dilekci; Dilekci Mimarlık, Melike Altınışık; MAA Architecs


“AURA Crea: Geleceğin Gökdeleni”
AURA Focus paneli öncesinde, AURA-İstanbul Sertifika Programı katılımcılarına yönelik düzenlenen “AURA Crea: Geleceğin Gökdeleni” atölye ve yarışmasının proje sunumları ve jüri değerlendirmesi yapılacak. Katılımcılar, gruplar halinde, üzerine inşa edilecek bir gelecek fikri üreterek, geleceğin gökdeleni senaryosu ile yola çıkıp, heykelsi kabuk ve cephe tasarımları üretecek.

Brigitte Weber, Cem İlhan, Durmuş Dilekci, Melike Altınışık, Sabri Paşayiğit, Sibel Dalokay Bozer ve Ufuk Emin Akengin’in jüri üyesi olarak yer alacağı yarışmada, projeleri ile başarılı bulunacak üç kişiye Reynaers tarafından “Belçika Seyahat Bursu” ödülü verilecek.

Program Akışı:
16:00 - AURA Crea - Proje Sunumları
18:30 - AURA Focus - Mimarlar Cephede Paneli
20:00 - Ödül Töreni ve Kokteyl

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/aura-focus-mimarlar-cephede_171613.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!