Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

AURA Yaz Akademisi "İstanbul: Geçmiş, Bugün, Gelecek” için Başvurular Sürüyor

08 Temmuz-02 Ağustos 2019 tarihleri arasında düzenlenecek AURA Yaz Akademisi "İstanbul: Geçmiş, Bugün, Gelecek" için kayıtlar 1 Haziran 2019’da sonlanıyor.

yapi.com.tr

Eğitimler

AURA Yaz Akademisi "İstanbul: Geçmiş, Bugün, Gelecek” için Başvurular Sürüyor
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 8 Temmuz 2019
BİTİŞ TARİHİ: 2 Ağustos 2019
YER: AURA-İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi
DÜZENLEYEN:

AURA İstanbul

+ Ajandama Ekle

AURA-İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi, uluslararası atölye ortamında İstanbul'un kentsel dinamiklerini keşfe davet ediyor. 08 Temmuz-02 Ağustos 2019 tarihleri arasında düzenlenecek AURA Yaz Akademisi "İstanbul: Geçmiş, Bugün, Gelecek" teması ile İstanbul'un mimari ve kentsel gelişimine odaklanan seminerlere, alan çalışmalarına, disiplinler arası atölye üretimlerine ve gezilere katılma fırsatı sunuyor.

Eğitim dilinin İngilizce olacağı programa, Mimarlık, Şehir Planlama, İç Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı ve ilgili disiplinlerde lisans ya da yüksek lisans seviyesinde eğitim alan öğrenciler ve genç profesyoneller katılabilir.

AURA Yaz Akademisi’nin 4 haftalık programı üç tema etrafında şekilleniyor:
Geçmiş (08-12 Temmuz): Prehistorik dönemden başlayarak, Roma, Bizans ve Osmanlı kültürlerinin İstanbul’un tarihsel perspektifini ele alan seminerler ve kültürel miras alanlarına rehberli geziler düzenlenecek.
Bugün (15-19 Temmuz): İstanbul'un karmaşık kentsel yapısı, yakın tarihteki mimari ve kentsel ölçekli gelişmeler ile birlikte ele alınacak, şehrin güncel meselelerini odak alacak.  
Gelecek (22 Temmuz-02 Ağustos): İstanbul’un geleceğini hayal eden atölye çalışmaları düzenlenip, kentin modern ve çağdaş mimari yapılarına, yapıları tasarlayan mimarlar eşliğinde birebir etkileşim imkanı veren geziler gerçekleştirilecek. Finalde, kolektif atölye çalışmaları ve sunumlara yer verilecek.
AURA Yaz Akademisi programı kapsamındaki seminerler, alan gezileri ve disiplinler arası atölye üretimleri, alanında uzman akademisyen ve meslek profesyonelleri eşliğinde düzenlenecektir.

Program Modülleri

Bir aylık çalışma sonrasında, katılımcılar atölye üretimlerini sergiye dönüştürecek ve AURA Yaz Akademisi katılım sertifikası almaya hak kazanacaktır. Katılımcı sayısının 20 kişi ile sınırlı olduğu programa son başvuru tarihi ise 01 Haziran 2019.

Eğitmen Kadrosu

AURA Yaz Akademisi hakkında detaylı bilgi edinmek ve program ücretlerini öğrenmek için tıklayın.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/aura-yaz-akademisi-istanbul-gecmis-bugun-gelecek-icin-basvurular-suruyor_173039.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!