Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Bursa Archifest 2018

Bursa’nın ilk mimarlık festivali Bursa Archifest 2018, “Devamı Seninle Gelecek” sloganı ile 28 Kasım tarihinde PodyumPark’ta gerçekleşecek.

yapi.com.tr

Buluşmalar

Bursa Archifest 2018
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 28 Kasım 2018
BİTİŞ TARİHİ: 28 Kasım 2018
YER: PodyumPark AVM, Bursa
DÜZENLEYEN:

Mimarlar Odası Bursa Şubesi ve Art’ı Mekan Dergisi işbirliği ile

WEB ADRESİ:

www.bursaarchifest.com

+ Ajandama Ekle

“Mimarlık nedir? Sadece göze hitap edeni tasarlamak mı? Müşterinin dediklerine uymak mı? Yaratıcı tasarımlar ortaya koyarken fonksiyonu, sorumlulukları unutmak doğru mu? Diğer tüm meslekler gibi mimarlık da çevresinden, doğadan, insandan ve gelişen teknolojilerden etkileniyor. Tam da bu gelişmelerin ortasında mimar ne tasarlamalı, nerede durmalı? Genç mimarlar için ise soru şu: Devamı nasıl gelecek?”

Mimarlar Odası Bursa Şubesi ve Art’ı Mekan Dergisi işbirliği ile düzenlenen Bursa Archifest 2018; genç mimarları ve mimarlık öğrencilerini sektör profesyonelleri ile bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Dönemimizin en önemli konularından biri olan sürdürülebirliği merkeze alan festival, mimarın ve mimarlığın nerede durması gerektiği konularına bir pencere açacak. Etkinlikte, yarınını kurgulamaya çalışan gençler için kendi gelecekleri kadar mimarlığın, dolayısıyla dünyanın geleceğinin de ne kadar önemli olduğu anımsatılacak.

“Devamı Seninle Gelecek” sloganı ile “Mimarlığın geleceği ve dünyaya getirecekleri”ni sorgulayacak olan festivalde genç mimarları; söyleşiler, atölyeler, sergiler ve müzik performansları bekliyor.


Etkinliğin konuşmacıları arasında Zoom TPU ekibinden Levent Çırpıcı ve Atilla Kuzu, Derin Design’dan Derin Sarıyer, DS Mimarlık’tan Deniz Aslan, Şehrine Ses Ver Platformu’ndan Merve Akdağ Öner ve Ho! Yeryüzü Kuvveti topluluğunun kurucularından Kenan Güvenç gibi isimler yer alıyor.

Şehrin vizyonuna hizmet etmesi amaçlanan festival, 28 Kasım Çarşamba günü Bursa PodyumPark AVM'de gerçekleşecek. Ayrıca, Büyük Ev Abluka da genç mimarlar için Jolly Joker Bursa’da sahne alacak.

Festival programı önümüzdeki günlerde www.bursaarchifest.org adresinde yayınlanacak.

Katılımın ücretsiz olduğu festivale kayıt yaptırmak için tıklayın.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/bursa-archifest-2018_168569.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!