Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Civil Career 2016

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü tarafından düzenlenen "Civil Career" etkinliği, 26-27 Kasım 2016 tarihlerinde inşaat mühendisi ve mimar adaylarını sekizinci kez buluşturmaya hazırlanıyor.

yapi.com.tr

Buluşmalar

Civil Career 2016
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 26 Kasım 2016
BİTİŞ TARİHİ: 27 Kasım 2016
YER: Boğaziçi Üniversitesi Garanti Kültür Merkezi
ŞEHİR: İstanbul
DÜZENLEYEN:

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü (BÜYAP)

DİĞER BİLGİLER:

A: Etiler Mah. Cengiz Topel Cad. No:2 (Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü), İstanbul
E: civilcareer16@gmail.com / Ayşe Tuğba Öztürk

+ Ajandama Ekle

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü organizasyon takvimine 2009 yılında dahil olan Civil Career'ın ilki, 21 Kasım 2009 tarihinde gerçekleştirildi. Etkinlik adını, kalıp olarak İngilizcede bulunmayan; fakat inşaat mühendisliğinin İngilizce karşılığı olan “Civil Engineer” ile kariyer günleri anlamına gelen “Career Days” sözcüklerinin birleşiminden alıyor. Başarıyla gerçekleştirilen ilk etkinliğin ardından ortak bir kararla Civil Career, BÜYAP'ın geleneği haline getirildi.

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarının yöneticilerini Türkiye çapındaki inşaat mühendisi ve mimar adaylarıyla seminer çatısı altında buluşturan etkinlik, bu özelliğiyle kariyer günleri kategorisine giriyor. Civil Career'ın başlıca karakteristik özelliği ise; sektördeki yeniliklerin veya giderek önemi artan konuların ele alınması. Böylelikle organizasyon yönlendirici bir rol üstlenerek, öğrencilerdeki sektöre dair bilinci artırıyor. Konuşmacılar inşaat mühendisliğine dair teknik konulara da değindikleri için, organizasyon eğitici bir rol üstlenmekte, katılım sonrası verilen sertifikayla da bu eğitim tescillenmekte.

Konferans aralarında ve program sonunda çeşitli aktivitelerin düzenlendiği Civil Career, böylelikle katılımcıları kaynaştırarak meslektaşlar arasındaki bağları kuvvetlendirmeyi amaçlıyor. Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü'nün misyonlarından biri de, Civil Career'ın katılımcı sayısını her geçen yıl artırarak, etkinliği uluslararası bir konuma getirmek şeklinde tanımlanıyor.

Kontenjanın 400 kişi ile sınırlı olduğu Civil Career 2016 buluşmasına katılmak için civilcareer.org/katilim adresindeki başvuru formunu doldurabilirsiniz.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/civil-career-2016_151746.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!