Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Göründüğü Gibi
BÖLÜM SPONSORU

daralan'da 00000000,-10

daralan bir sanat mekanı projesi olmasının yanında; temasını kendisinin belirlediği, koordine ettiği sergiler de yapan ve bu sergilerde çoğunlukla farklı alanlardan genç sanatçılara yer veren bir sanat projesi. Kendini tüm disiplinlere ve disiplinsizliklere açık bir proje olarak tanımlayan daralan, sergilerinde disiplinlerarası bir yaklaşım

yapi.com.tr

Sergiler

daralan'da 00000000,-10
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 10 Ekim 2008
BİTİŞ TARİHİ: 27 Ekim 2008
YER: daralan
DÜZENLEYEN: Kurye Video Organizasyonu ve Tiptak.com
DİĞER BİLGİLER: A: Lüleci Hendek Caddesi. Hacı Ali Sokak. No: 12 Kat:2 Galata - İstanbul T: (212) 292 82 17
+ Ajandama Ekle

aralan bir sanat mekanı projesi olmasının yanında; temasını kendisinin belirlediği, koordine ettiği sergiler de yapan ve bu sergilerde çoğunlukla farklı alanlardan genç sanatçılara yer veren bir sanat projesi. Kendini tüm disiplinlere ve disiplinsizliklere açık bir proje olarak tanımlayan daralan, sergilerinde disiplinlerarası bir yaklaşım gözetiyor. Aralık 2007’de ilk sergisi "Genişleyen Dar Alan" ile faaliyete geçen ve Haziran 2008’de Kara Lama Grubu’nun II. sergisi "Uçuş Korkusu"na ev sahipliği yapan daralan’ da üçüncü sergi 00000000,-10.

00000000,-10

Alt ve üst kültür arasında kalan geniş arazide top koşturmayı alışkanlık edinen Kurye Video Organizasyonu ve Tiptak.com uzun süredir internet üzerinde Webxibition adında sergiler düzenliyorlardı. Birlikte ilk dış alan sergilerini ise daralan’da 10-27 Ekim 2008 tarihleri arasında, görsel işitsel yaratım platformu Maker Arts’in destegiyle gerçekleştiriyorlar.

Sergide Anıl Duran, Candaş Şişman, Deniz Kader, Denizcan Yüzgül, Emre Can Öziş, Erkan Esenoğlu, Lokman Doğmuş, Mert Kızılay, Onur Şentürk, Zeynep Özkazanç ‘ın resim, fotoğraf, enstalasyon, vidyo, animasyon ve müzik gibi görsel ve işitsel yöntemlerle uygulanmış çalışmaları görülebilir.

10 Ekim 2008 günü saat 19.00’da yapılacak açılışta Emre Can Öziş, Erdem Göymen ve Cansun Küçüktürk’ten oluşan electroswazladagel ve Mert Kızılay ın elektro-akustik performansına görsellerde Candaş Şişman ve Deniz Kader eşlik edecekler.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/daralanda-00000000--10_64071.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!