Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Garajistanbul'da Dörtyüzsaniye

Garajistanbul'da Dörtyüzsaniye

yapi.com.tr

Buluşmalar

Garajistanbul'da Dörtyüzsaniye
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 28 Şubat 2008
BİTİŞ TARİHİ: 28 Şubat 2008
YER: Garajistanbul, Beyoğlu, İstanbul
DÜZENLEYEN: Difüzyon Etkinlik Grubu
+ Ajandama Ekle

imarlık, video, grafik, moda, endüstriyel tasarım, fotoğraf, deneysel müzik gibi farklı yaratım disiplinlerinden gelen tasarımcılar, Difüzyon tarafından organize edilen etkinlikte Garajistanbul'da biraraya gelecek.

Farklı tasarım alanlarını İstanbul'da bir araya getiren ilk etkinlik olan DÖRTYÜZSANİYE, üç aylık bir aradan sonra Garajistanbul'da gerçekleştirilecek.

Farklı alanlardan yaratıcı çalışmaların ortak bir platformda sergileneceği DÖRTYÜZSANİYE ' de, her bir tasarımcı kendi seçtiği bir çalışmasını, 400 saniye boyunca, projeksiyon eşliğinde izleyicilere sunacak. Tüm sunumlarla beraber toplamda 90 dakika sürecek olan etkinlikte, amatör veya profesyonel tasarımcılar yaratıcı işlerini sergileyecekler.İzleyicilerle birlikte interaktif bir ortamda gerçekleşecek olan sunumlar, aynı zamanda farklı tasarım disiplinlerinin de birbirleriyle etkileşime geçmesi açısından da ayrı bir anlam taşıyor.


Garajistanbul'da gerçekleşecek DÖRTYÜZSANİYE'de Kayıtdışı, Barış Aydınsoy, PAB, Ölçek 1/1, Cevdet Erek, Teoman Madra, Başak Şenova, Alper Ersoy, Can Fakıoğlu sunumlarıyla etkinlikte yer alacak tasarımcılar arasında olacak.

Difüzyon temel olarak Taşkışla çevresinin içinden çıkmış, profesyonellerin ve amatörlerin bir araya geldiği bir etkinlik grubudur. Yaratıcı düşünceyi ayrıştırmadan bir bütün içinde ele alır ve böylelikle mimarlık, grafik, moda, endüstriyel tasarım, fotoğraf ve video gibi yaratıcı düşün alanlarını tek bir platformda toplayarak birbirleriyle daha yakından etkileşime geçmesini amaçlar.

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/garajistanbulda-dortyuzsaniye_59759.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!