Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Prova
BÖLÜM SPONSORU

IAPS - CS Culture & Space Network: Kültür ve Mekan Buluşmaları 4

İstanbul'un, kentin "artiküle edilebilen hali" üzerinden sorgulandığı 4. Kültür ve Mekan Buluşmaları'nın son etkinlikleri olan atölye ve yarışma ürünlerinin sergisi 11-14 Şubat 2019 tarihleri arasında, tüm etkinlik sunumları, ödül töreni ve paylaşımlarının yer aldığı Buluşma etkinliği ise 16 Şubat 2019 günü TAK Kadıköy'de yer alacak.

yapi.com.tr

Sergiler

IAPS - CS Culture & Space Network: Kültür ve Mekan Buluşmaları 4
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 11 Şubat 2019
BİTİŞ TARİHİ: 16 Şubat 2019
YER: TAK Kadıköy
DÜZENLEYEN:

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi

WEB ADRESİ:

www.iaps-culturespace.com

+ Ajandama Ekle

Daha önce 2012, 2014 ve 2016'da düzenlenmiş olan IAPS-CS Network Kültür ve Mekan Öğrenci Buluşması, "IAPS-CS Culture & Space Network: Kültür ve Mekan Buluşmaları 4" kapsamında atölye ve fikir yarışması ürünlerinin sergileneceği, ödüllerin verileceği, makale sunumlarının yapılacağı ve farklı okullardan öğrencilerin katılacağı bir etkinlikler dizisi ile tamamlanacaktır.

Bu kapsamda; Özyeğin Üniversitesi 10. yıl etkinlikleri ve IAPS-CS Çalışma Ağı işbirliği ile düzenlenen ve İstanbul’un, kentin ‘artiküle edilebilen hali’ üzerinden sorgulandığı 4. Kültür ve Mekan Buluşmaları'nın son etkinlikleri olan 11-14 Şubat 2019 tarihleri arasında Tasarım Atölyeleri ve Ulusal Öğrenci Fikir Yarışması ürünlerinin sergisi, 16 Şubat 2019 tarihinde atölye, makale seçkisi ve yarışma ödül töreninin de yapılacağı Kültür ve Mekan Öğrenci Buluşması, TAK Kadıköy adresinde gerçekleştirilecektir.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Levent Şentürk’ün “Sonsuz Artikülasyon İmgeleri | Mimarların ve kentsel tasarımcıların zihnini meşgul eden modern kavramlara yönelik eleştirel bir okuma” başlıklı konuşmasıyla davetli olduğu Kültür ve Mekan Öğrenci Buluşması ise 16 Şubat 2019 günü TAK Kadıköy'de gerçekleştirilecek.

Not: Tüm çalışmaların sonuç ürünleri kitap haline getirilecektir. Ödül alan makaleler, indeksli bir dergide İngilizce/Türkçe olarak yayınlanacaktır. Diğer çalışmalar da ulusal dergilerde yayınlanacaktır. Ayrıca gerçekleştirilen tüm çalışmalar, sergi ve arşiv niteliğinde kitap haline getirilecek ve dijital platforma taşınacaktır.

Ayrıntılı bilgi:
www.iaps-culturespace.com
www.iaps-culturespace.com/bulusmalar4

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/iaps---cs-culture--space-network-kultur-ve-mekan-bulusmalari-4_170168.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!