Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Dia Holding Projelerini IFS...

IFS Bakım ve Onarım Yönetimi Semineri

IFS Türkiye tarafından farklı sektör ve konularda düzenli olarak gerçekleştirilen etkinliklerin 2012 ayağı Şubat ayında “Kurumsal Varlık Yönetimi – Bakım ve Onarım Semineri” ile başlıyor. Dünyanın saygın araştırma kurumları tarafından Kurumsal Varlık Yönetiminde en etkin uygulama olarak kabul gören “IFS Bakım ve Onarım Yönetimi” çözümünün

yapi.com.tr

Toplantılar

IFS Bakım ve Onarım Yönetimi Semineri
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 22 Şubat 2012
YER: The Ritz-Carlton Oteli, İstanbul
DÜZENLEYEN: IFS
DİĞER BİLGİLER: Öznur Tekiner oznur.tekiner@ifs.com.tr Bekir Küçükbaş bekir.kucukbas@ifs.com.tr
+ Ajandama Ekle

IFS Türkiye tarafından farklı sektör ve konularda düzenli olarak gerçekleştirilen etkinliklerin 2012 ayağı Şubat ayında “Kurumsal Varlık Yönetimi – Bakım ve Onarım Semineri” ile başlıyor. Dünyanın saygın araştırma kurumları tarafından Kurumsal Varlık Yönetiminde en etkin uygulama olarak kabul gören “IFS Bakım ve Onarım Yönetimi” çözümünün anlatılacağı etkinlik, 22 Şubat Çarşamba günü The Ritz-Carlton otelinde düzenlenecek. IFS Amerikan hava kuvvetleri başta olmak üzere bir çok hava kuvvetlerinin, donanma ve ordunun, dünyanın en büyük enerji santrali dahil olmak üzere bir çok enerji santralinin, dev tesis ve fabrikaların bakım ve onarımında kullanılan IFS Kurumsal Varlık Yönetimi çözümü, Türk yatırımcı ve üreticileri ile bu etkinlik aracılığıyla buluşacak. 

“Sermayeniz sizin için ne kadar değerli?” başlığı ile vurgulanan etkinlikte makine ekipman kaynağının önemi, ürün maliyetlerine etkisi hakkında bilgi verilirken, kurum bünyesinde bulunan fiziki ekipmanların kontrol ve takibini sağlamaya yönelik olarak hazırlanan IFS Kurumsal Varlık Yönetimi Çözümüne dair ayrıntılar ve uygulama örnekleri de katılımcılara aktarılacak.

IFS Türkiye yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre, Kurumsal Varlık Yönetimi - Bakım ve Onarım Çözümü; temelleri, İsveç’de bir enerji santralinin bakım yönetim sistemi ile atılan IFS ERP Uygulamalarının en tecrübeli ve başarılı olduğu konulardan birisi. Dünyanın önemli araştırma şirketlerinden Frost and Sullivan tarafından da ödüllendirilmiş IFS Kurumsal Varlık Yönetimi çözümü, dünyanın en büyük enerji santrali olan ve en yakın rakibinin 50 katı kapasiteye sahip Çinli Three George Enerji santrali, İsveç’in mevcut enerji ihtiyacının yüzde 50 sini sağlayan Vattenfall- Vattenkraft grubu, çelik üretiminde dünya çapında üretim yapan İsveçli Uddeholm, ABDli Nucor ve Polonyalı Stalprodukt firmaları tarafından kullanıyor. Türkiye’de de İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Şirketi ESHOT, Antalya Enerji, Askeri gemiler inşa eden İstanbul ve Adik Tersaneleri, Türkiye’nin en önemli karayolu ve baraj projelerine imza atan Makyol ve Özaltın gibi Türkiye’de sektöründe lider konumdaki firmalar Bakım ve Onarım çalışmalarını IFS Kurumsal Varlık Yönetimi Çözümü ile takip ediyor.

22 Şubat 2012 Çarşamba günü The Rizt-Carlton Otel’de yapılacak olan etkinliğe çimento fabrikaları, demir-çelik-metal tesisleri, inşaat firmaları, kimya fabrikaları ve enerji santralleri gibi dev tesislerin yöneticilerinin yanı sıra demir ve karayolları, sinyalizasyon sistemleri uygulayıcıları, telekomünikasyon şirketleri, ulaştırma firmaları, belediyeler, valilikler, su, kanalizasyon ve doğalgaz boru hatları uygulayıcıları gibi birçok farklı sektörden yöneticilerin katılması hedefleniyor.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/ifs-bakim-ve-onarim-yonetimi-semineri-_90516.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!