Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İnovasyon Konferansı 2011 Mayıs Ayında Yapı-Endüstri Merkezi’nde

Yapı sektöründe iş mükemmelliğiyle rekabet avantajı yaratan, sektörün geleceği 'inovasyon'; Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen İnovasyon Konferansı’nda gündeme geliyor. Konferans 5 Mayıs 2011’de YEM Etkinlik Salonu’nda Saint-Gobain Weber Ana Sponsorluğu’nda gerçekleştirilecek.

yapi.com.tr

Toplantılar

İnovasyon Konferansı 2011 Mayıs Ayında Yapı-Endüstri Merkezi’nde
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 5 Mayıs 2011 14:00
BİTİŞ TARİHİ: 5 Mayıs 2011 17:40
YER: Yapı-Endüstri Merkezi, Fulya, İstanbul
DÜZENLEYEN:

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından Saint-Gobain Weber Ana Sponsorluğu’nda

DİĞER BİLGİLER:

T: (212) 266 70 70 F: (212) 266 70 10

+ Ajandama Ekle



Konuşmacılar Hakkında

Prof. Ali Rıza Kalyan

Robert Akademi’den 1969 yılında mezun olduktan sonra, 1973 yılında Boğaziçi Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlayan Kalyan, lisansüstü eğitimine ABD Syracuse Üniversitesi Endüstri Mühendisliği ve Yöneylem Araştırması Bölümü’nde devam ederek, 1975 yılında yüksek lisans ve 1979 yılında doktora derecelerini almıştır. Aynı yıl Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’ne öğretim üyesi olarak katılan Kalyan, halen Mühendislik ve Teknoloji Yönetimi yüksek lisans programı Anabilim Dalı Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

2008-2010 döneminde Türkiye Kalite Derneği KalDer’in Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan Prof. Ali Rıza Kalyan ayrıca, KalDer’de Ulusal Kalite Ödülü Yürütme Kurulu Başkanlığı ve Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi Üst Kurul Başkanlığı, Önce Kalite Dergisi Yayın Kurulu Başkanlığı görevlerinde de bulunmuştur. 

Ata Selçuk

1967 yılında doğan Ata Selçuk, lisans eğitimini 1989 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı. İş yaşamına 1989 yılında Düzey Pazarlama bünyesinde Ürün Yöneticisi olarak başladı. 1992-1999 yılları arasında Abdi İbrahim İlaç bünyesinde, pazarlama ve satış alanlarında çeşitli görevlerde bulundu.

1999 yılında Eczacıbaşı İlaç Pazarlama bünyesinde Pazarlama ve Satış Müdürü olarak Eczacıbaşı Topluluğu’na katıldı. 2004-2008 yılları arasında Eczacıbaşı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü, 2008-2009 yılları arasında RTS Renal Tedavi Hizmetleri Genel Müdürü olarak görev yaptı. 

Ata Selçuk halen, Eczacıbaşı Holding’de İnovasyon Koordinatörlüğü
görevini sürdürüyor.

Elvan Özkal

1990 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olan Özkal, 1993 – 2004 yılları arasında Eczacıbaşı Biersdorf’ta Pazarlama Müdürü olarak görev aldı.

2004 – 2007 yıllarında Eczacıbaşı Girişim Pazarlama’da Zincir Mağazalar Türkiye Satış Müdürlüğü görevini üstlenen, 2007 – 2010 yılları arasında Innoworks Satış ve Pazarlama Danışmanlığı’nın yanı sıra, inovasyon ve yaratıcılık konusunda uzman SolutionPeople’ın Türkiye Temsilciliği’ni sürdüren Özkal, 2010 Eylül ayından bu yana Philips Türkiye Tüketici Ürünleri Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır. 


Greg Kinsey

Washington’daki Georgetown Üniversitesi’nden MBA derecesi olan Kinsey, Carnegie Mellon Üniversitesi’nde Makine Mühendisliği eğitimi almıştır.

Danışmanlık, profesyonel hizmetler, ileri teknoloji ve endüstride iş mükkemmeliği, inovasyon ve değişim yönetimi alanında yirmi yılın üzeride tecrübeye sahip Greg Kinsey; Hewlett-Packard, IBM, Siemens ve Honeywell gibi kurumlarda değişim yönetimi ve inovasyon kültürü oluşturmak adına lider roller üstlenmiştir.




Hanefi Küçük
 

1973 yılında Trabzon’da doğdu. Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi.

2007 yılında Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü MBA lisansını tamamladı. 2004’de DuPont’a katılmadan önce, Ford Otosan’da satış, satış destek, kalite gibi farklı birimlerde ve Shell’de Teknik Satış Müdürü olarak görev aldı.

DuPont’da İş Geliştirme Birimi’nde başladığı kariyerine, Türkiye-İsrail-Kafkaslar’ dan sorumlu “Building Innovations” (Yapı Çözümleri) Ülke Müdürü olarak devam etmektedir.

Nurettin Coşkun

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden 2009 yılında mezun oldu. İnovasyon, açık inovasyon, crowdsourcing, inovasyon yönetimi, fikir yönetimi ve girişimcilik konularında çalışmalar yapan Coşkun, Türkiye’nin inovasyon platformu Açıkinovasyon.com Platformu’nun Kurucu Ortağı ve Kurumsal Satış Direktörü'dür. 

"acikinovasyon.com", kitlelerin bilgeliğini temel alan ve şirketlerin yüksek performans ve verimlilik sağlaması için organizasyon dışından içeriye doğru entelektüel sermaye transferi sağlayan bir inovasyon platformudur.


Tevfik Durmuşoğlu

Kârlılık ve verimlilikte ölçülebilir gelişim sağlama konusunda on yıllık başarılı bir kariyeri olan Tevfik Durmuşoğlu, operasyon, satış, iş geliştirme ve performans iyileştirme alanlarında kilit görevlerde bulundu. 

BMGI’a katılmadan önce Türkiye’nin önemli kuruluşlarından Borusan Holding’de Yalın Altı Sigma Program Yöneticiliği görevini yürüten Durmuşoğlu, bu görev kapsamında tüm grup şirketlerinin program yönetimi, proje yönetimi ve yetkinlik gelişimi faaliyetlerini yönetti.

2010 yılından bu yana BMGI Türkiye’nin Genel Müdürlüğü’nü yürüten Durmuşoğlu, halen farklı sektörlerde değişim yönetimi, inovasyon, iş mükkemmeliği, yalın ve Altı Sigma konularında danışmanlık vermektedir.

Ülkem Kırımlı

TED Ankara Koleji ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra hızlı tüketim ürünleri ve telekomünikasyon sektörlerinde Türkiye, Avrupa ve Avrasya bölgelerinde satış, pazarlama ve üst yönetim görevlerinde bulundu. Halen, Philips Aydınlatma Genel Müdürü olarak görev yapan Kırımlı, eğitim ve çevre konularında STK çalışmalarında da yer almaktadır.



 

Yakup Sezer

İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden 2009 yılında mezun olan Sezer, Türkiye’nin İnovasyon Platformu olan "acikinovasyon.com"un Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü’dür.

Girişimcilik, inovasyon, açık inovasyon, crowdsourcing, risk ve girişim sermayesi alanlarında çalışmaları olan Yakup Sezer, girişimcilik tecrübesi haricinde, bankacılık sektöründe kurumsal performans  ve süreç yönetimi alanlarında da 2 yıldan fazla tecrübeye sahiptir.

 

 

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/inovasyon-konferansi-2011-mayis-ayinda-yapi-endustri-merkezinde_86722.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!