Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Gaziantep Halı Fuarı
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul Mobilya, Ev Tekstili, Tasarım, Dekorasyon ve Aydınlatma Fuarı

Mobilya, ev tekstili ve dekorasyon sektörü 5-10 Kasım günleri arasında CNR IMOB OBJET-İstanbul Mobilya, Ev Tekstili, Tasarım, Dekorasyon ve Aydınlatma Fuarı’nda bir araya geliyor.

yapi.com.tr

Fuarlar

İstanbul Mobilya, Ev Tekstili, Tasarım, Dekorasyon ve Aydınlatma Fuarı
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 5 Kasım 2019
BİTİŞ TARİHİ: 10 Kasım 2019
YER: CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi
DÜZENLEYEN:

Pozitif Fuarcılık tarafından KOSGEB’in desteğiyle

WEB ADRESİ:

http://cnrimobobjet.com/

TELEFON: 0212 465 74 74
+ Ajandama Ekle

200 milyar doları aşan bir büyüklüğe ulaşan dünya mobilya, ev tekstili ve dekorasyon sektörü, CNR IMOB OBJET-İstanbul Mobilya, Ev Tekstili, Tasarım, Dekorasyon ve Aydınlatma Fuarı’nda bir araya geliyor. CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından KOSGEB’in desteğiyle organize edilen fuar 5-10 Kasım tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor. Mobilya sektöründeki 16 yıllık, ev tekstili ve dekorasyon sektöründeki 26 yıllık fuar birikimini 5 kıtada 186 ülkede 10 milyon katılımcı ve ziyaretçi datasına sahip Business Intelligence Agency-BIA (Global Pazar İstihbarat Sistemi) big data yönetim sistemiyle entegre eden CNR Holding, fuarda 100’ü aşkın ülkeden profesyonel alıcıyı 500’ün üzerindeki marka ile buluşturacak.

500’ü aşkın markanın ürünü görücüye çıkacak
Mobilya, ev tekstili, dekorasyon ve aydınlatma ürün gruplarını aynı çatı altında buluşturan Türkiye’nin uluslararası sektör fuarı CNR IMOB OBJET, bu yıl da dünya mobilya, ev tekstili ve dekorasyon sektörünün ilgi odağı haline gelecek. Fuar süresince yerli ve yabancı misafirlerini ağırlayacak olan CNR IMOB OBJET’de lüks ve tasarım mobilyalardan ev tekstiline, züccaciye ve aksesuardan uyku ürünlerine, halı ve kilimden aydınlatmaya kadar 500’ü aşkın markanın ürünleri sergilenecek. Dünya ticaretine yön veren katılımcı firmaların kendileri için özel hazırlanan B2B alanında global ticaretin gelişmesine katkı sağlayacakları fuarda, aralarında İtalya, Almanya, Avusturya, İsviçre, Rusya, ABD, Suudi Arabistan, Irak, Kuveyt, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin de bulunduğu 100’ü aşkın ülkeden sektör profesyoneli ağırlanacak. 300’ü VIP olmak üzere 6 bin yabancı profesyonel ziyaretçinin katılacağı fuarı 50 binin üzerinde alıcının ziyaret etmesi bekleniyor.

Ev Tekstili Özel Bölümü dikkat çekecek
Ev Tekstili Özel Bölümü’nün de yer alacağı fuarda trendlerin belirlediği yeni stil ve desenler sergilenecek. Zevk sahibi stillerin, benzersiz desenlerin ve göz kamaştıran tasarımların dikkat çekeceği Ev Tekstili Özel Bölümü’nde yatak örtülerinden nevresim takımlarına, perdeden kilime kadar ev tekstilinin en şık örnekleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Fuar 5 gün boyunca mobilya, ev tekstili, züccaciye, dekoratif ürünler ve aydınlatma sektörü üreticileri ile yerli ve yabancı ithalatçılar, ihracatçılar, üreticiler, toptancılar, perakendeciler, zincir mağazalar, iç mimarlar ve dekoratörler, otel satın almacıları, kamu kuruluşları ve tasarımcıları aynı platformda buluşturacak.

Avrupalı ve Türk tasarımcılar geleceğin dizaynlarını anlatacak
Mobilya ve dekorasyon sektörünün geleceğini şekillendirecek olan CNR IMOB OBJET, tasarımın ve konforun ön plana çıktığı ürünleriyle tüm dünyada fark yaratacak. Yerli ve yabancı katılımcı firmalar, kalite ile stilin birleştiği fuarda en prestijli mobilya, dekorasyon ve iç tasarım ürünlerini sergileyecekler. Tasarım ve inovasyon odaklı bir yaklaşımla diğer fuarlardan ayrılan CNR IMOB OBJET’de, ayrıca Avrupalı ve Türk tasarımcılar ‘Designers’ Lounge’ alanında mobilya üreticileri bir araya gelecekler. Fuarda İtalya, İspanya, İsveç, Hindistan ve Finlandiya’dan uluslararası ödüllü tasarımcılar “Design Stories” adlı seminerde geleceğin dizaynları ile ilgili sunum yapacaklar.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/istanbul-mobilya-ev-tekstili-tasarim-dekorasyon-ve-aydinlatma-fuari_175108.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!