Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Göründüğü Gibi
BÖLÜM SPONSORU

"Mimarın Objektifinden İstanbul" Kampanyası

Mimarlar Odası üyelerinin Odaya ileteceği "mimarın bakış açısıyla tarihi ve doğal çevremiz, kentimiz, yapılarımız, insanlarımız" konulu Türkiye

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi

Sergiler




BAŞLANGIÇ TARİHİ: 26 Ocak 2004 19:21
BİTİŞ TARİHİ: 26 Ocak 2004 19:21
+ Ajandama Ekle

imarlar Odası üyelerinin Odaya ileteceği "mimarın bakış açısıyla tarihi ve doğal çevremiz, kentimiz, yapılarımız, insanlarımız" konulu Türkiye fotoğraflarını sayısal ortamda arşivleyip odanın WEB sitesinde yayınlamak üzere bir KAMPANYA başlatılmıştır.

"Mimarın Objektifinden" kampanyası sürekli bir çalışma olacak ve Odaya e-mail yoluyla ulaşacak fotoğraflar Odanın görsel arşivinde, gönderen üyenin ismi ile birlikte yer alacaktır. Arşivlenen fotoğraflar, aynı zamanda, Mimarlar Odası'nın çeşitli etkinlik ve yayınlarında, müellifi belirtilerek, kullanılabilecektir.

Bilindiği gibi Uluslararası Mimarlar Birliği UIA'nın 2005 Dünya Mimarlık Kongresi İstanbul'da yapılacaktır. Bu nedenle "Mimarın Objektifinden" kampanyası, önceliği İstanbul fotoğraflarına verecektir. Üyelerden gelecek "İstanbul" fotoğraflarından uygun nitelikte olanlar, UIA 2005 etkinliklerinde kullanılacak, ayrıca UIA 2005 Kongresi sırasında "MİMARIN OBJEKTİFİNDEN İSTANBUL" fotoğraf sergisinde yer alacaktır.

Gönderilecek fotoğrafların 75 dpi çözünürlüğünde, 250 pixel genişliğinde JPEG veya GIF formatında olması önemlidir. Ancak basılı malzeme için kullanılmak üzere seçilen resimler müelliflerinden yüksek çözünürlükte (küçük ebatlı fotoğraflarda en az 600 dpi, 6x9'dan büyük ebatlı fotoğraflarda en az 300 dpi) istenecektir.

Tüm üyelerin kampanyaya katılması arzulanmaktadır.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/mimarin-objektifinden-istanbul-kampanyasi_8763.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!