Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Min sang CHO'dan Mimari Aydınlatmanın Temelleri

Gedik Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen "Tasarım Buluşmaları", Londra'da yaşayan aydınlatma tasarımcısı Min sang CHO'nun sunumu ile devam ediyor.

yapi.com.tr

Toplantılar

Min sang CHO'dan Mimari Aydınlatmanın Temelleri
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 3 Mart 2015 10:30
YER: Gedik Üniversitesi Kartal Yerleşkesi, B Blok Konferans Salonu
ŞEHİR: İstanbul
DÜZENLEYEN:

İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü ile Gedik Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi ev sahipliğinde

WEB ADRESİ:

www.gedik.edu.tr

DİĞER BİLGİLER:

A: Cumhuriyet Mahallesi, İlkbahar Sokak No:1-3-5 Yakacık, Kartal / İSTANBUL
T: (216) 452 45 85

+ Ajandama Ekle

Gedik Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü tarafından ilki Aralık 2014'te düzenlenen Tasarım Buluşmaları bu kez, aydınlatma tasarımcısı Min sang CHO'yu konuk ediyor.

Tasarımcının 2003'ten bu yana gerçekleştirdiği ürün ve yapıtlar aracılığıyla, mimari aydınlatma tasarımının ilkelerini aktaracağı “Min sang CHO Talking His Love of Light - Fundamentals of Architectural Lighting” (Min sang CHO Işık Sevgisini ve Mimari Aydınlatmanın Temellerini Anlatıyor” başlıklı konuşma, 3 Mart 2015 Salı günü saat 10:30'dan itibaren Gedik Üniversitesi Kartal Yerleşkesi, B Blok Konferans Salonu'nda izlenebilir.


Min sang CHO hakkında:

Royal College of Art (RCA) ve Seul Ulusal Üniversitesi'nden yüksek lisans derecelerine sahip olan tasarımcı, RCA sonrası, çeşitli mimari aydınlatma tasarımlarının yanı sıra, Ab ROGERS Design bünyesinde önce kıdemli, daha sonra serbest tasarımcı olarak Tate Modern Learning Zone’daki etkileşimli tasarım masaları gibi çalışmalarda görev almıştır. Studiomakelight’ta tasarım müdürü, Hoare Lea Lighting’de baş tasarımcı olarak yer alan Cho, Heathrow T2 gibi önemli yapıların aydınlatma tasarımı işlerine imza atmıştır.

Halen kendi tasarımı şirketi MS CHO Studio bünyesinde aydınlatma tasarımı ve mimari aydınlatma danışmanlık hizmeti veren Cho, OLED teknoloji ve ürünlerinin öncü kuruluşu LG Chemical’ın Avrupa Proje Yöneticiliğini de yürütmektedir.

Aydınlatma tasarımını etkileşimli sanat ve yerleştirme sanatı ile buluşturan işleri Londra, Barselona ve Frankfurt'taki çeşitli galeri, müze ve bienallerin yanı sıra, davetli sanatçı olduğu 100% Design London gibi ünlü etkinliklerde sergilenen CHO; Güney Kore’deki LIG Arts Foundation için “Flying Lesson” (Uçuş Dersleri) adlı modern bale yapıtının sahne tasarımını da üstlenmiş çok yönlü bir tasarımcıdır.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/min-sang-chodan-mimari-aydinlatmanin-temelleri_128987.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!