Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Rusya'da İş Yapmanın Temel Adımları: Finansman, Bankacılık, Lojistik ve Mevzuat

34. Uluslararası Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, Konuk Ülke Rusya Projesi kapsamında düzenlediği 'Türk Yapı Sektörünün Rusya Açılımı' toplantılarıyla, Türk ve Rus yatırımcıları konunun ilgilileriyle bir araya getirmeye devam ediyor. Etkinlik dizisinin son toplantısında; Rusya’da iş yapmanın temel adımları değerlendirilerek, Rusya’da şirket

yapi.com.tr

Toplantılar

Rusya'da İş Yapmanın Temel Adımları: Finansman, Bankacılık, Lojistik ve Mevzuat
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 31 Mart 2011 15:30
BİTİŞ TARİHİ: 31 Mart 2011 18:30
YER: Yapı-Endüstri Merkezi, Fulya, İstanbul
DÜZENLEYEN: Yapı-Endüstri Merkezi ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) / Türk- Rus İş Konseyi işbirliğinde.
DİĞER BİLGİLER: A: Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. No:12/430 Fulya - İstanbul T: (212) 266 70 70 F: (212) 266 70 10
+ Ajandama Ekle

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı 34. Uluslararası Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul “Konuk Ülke Rusya” projesi kapsamında düzenlenen “Türk Yapı Sektörünün Rusya Açılımı” toplantıları, Türk ve Rus yatırımcıları konunun ilgilileriyle bir araya getirmeye devam ediyor. Etkinlik dizisinin üçüncü ve son toplantısında, Rusya’da iş yapmanın temel adımları değerlendirilerek, Rusya’da şirket kurulumu ve akabinde işletme faaliyetlerinin gerektirdiği bankacılık, finansman, vergi ve gümrük mevzuatı, lojistik, kalite sertifikasyonları ve izinler gibi temel hususlar konuşulacak.

Bölgenin ve Türk yapı sektörünün en büyük buluşması 34. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un bu yıl ilk kez düzenleyeceği “Konuk Ülke Rusya” projesi kapsamında, fuar öncesinde “Türk Yapı Sektörünün Rusya Açılımı” toplantıları düzenleniyor. Yapı-Endüstri Merkezi ve DEİK Türk-Rus İş Konseyi işbirliğinde gerçekleştirilen ve büyük ilgi gören toplantı dizisinin üçüncü ve son etkinliği “Rusya’da İş Yapmanın Temel Adımları: Finansman - Bankacılık – Lojistik – Mevzuat” başlığını taşıyor.

31 Mart 2011 Perşembe günü Yapı-Endüstri Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan toplantıda İNTES, Gün Hukuk Bürosu, Credit Europe Leasing, DHL Global Forwarding Taşımacılık, Sercons Certification, Sefa İnşaat’ın üst düzey yetkilileri konuşmacı olarak yer alacak.

Yetkililer toplantıda, Rusya’da şirket kurulumu ve akabinde işletme faaliyetlerinin gerektirdiği bankacılık, finansman, vergi ve gümrük mevzuatı, lojistik, kalite sertifikasyonları ve izinler gibi temel hususlar hakkında katılımcıları bilgilendirecekler.


Türk Yapı Sektörünün Rusya Açılımı – Toplantı 3
“Rusya’da İş Yapmanın Temel Adımları”

Program
15:30 – 16:00 Kayıt ve Kahve İkramı

16:00 – 16:15 Açılış Konuşmaları
Doğan Hasol, Yapı-Endüstri Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı

16:15 – 17:00 I. Oturum:
Mehmet Gün, Gün Hukuk Bürosu Kurucusu
Kerem Bozkurt, Sercons Certification Genel Müdürü
Evrim Korum, Credit Europe Leasing Genel Müdür Yardımcısı

17:00 – 17:45 Kahve Molası

17:45 – 18:00 II. Oturum:
Özgür Yarmalı, DHL Global Forwarding Taşımacılık A.Ş. Ülke Satış ve Pazarlama Müdürü
Mehmet Şemcan, İNTES Denetleme Kurulu Başkan Vekili
Erdem Coşkun, Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

18:00 – 18:15 Kapanış ve Değerlendirme Konuşması
Barış Onay, Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü 
 

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul İş Geliştirme Platformu- Konuk Ülke Rusya Projesi

Fuarın “İş Geliştirme Platformu” kapsamında ve ilk kez düzenlenen “konuk ülke” projesi, sektörün bölgedeki etkinliğini artırmak amacını taşıyor. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un bu yıl ağırlayacağı konuk ülke ise Rusya Federasyonu olacak. Bu kapsamda fuar öncesi ve fuar sırasında karşılıklı iş görüşmeleri, Rusya ve BDT pazarlarını hedefleyen özel etkinlikler, uzman görüşlerinin paylaşılacağı özel oturumlar ve iki ülke iş adamlarının yatırım tecrübelerini paylaştığı etkinlikler düzenlenecek. Çalışmanın Türkiye ile Rusya arasındaki yapı malzemeleri ticaret hacmini artırması, müteahhitlik hizmetlerine hız ve kapsam kazandırarak bu çalışmaların gelişmesine katkıda bulunması hedefleniyor.

“Konuk Ülke Rusya” projesinin tanıtım faaliyetlerinin bir diğer ayağı ise, dünyanın lider fuarcılık şirketlerinden ITE Group ile imzalanan işbirliği anlaşması olacak. Bu çerçevede Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Şubat ayında Novosibirsk’te gerçekleştirilen Stroisib Building Week fuarına katılımının ardından Nisan ayında Mosbuild (Moskova) ve Interstroyexpo (St. Petersburg) fuarlarında da hazır bulunarak projenin ve fuarın tanıtımını etkinleştirecek.


34. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul

Bu yıl gerçekleştireceği yenilikler ve büyüyen alanı ile sektöre ve iş dünyasına olan katkısını artıracak olan 34. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 27 Nisan – 1 Mayıs 2011 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi/ Büyükçekmece’de düzenleniyor.

Fuar bu yıl, bin 100 katılımcı firmanın binlerce ürün çeşidi, yeni teknoloji ve hizmetini, 81.000 m2 alanda 110.000 ziyaretçiyle buluşturacak. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, “Türkiye’nin de içinde bulunduğu Balkanlar, Rusya ve BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı” olma özelliğini taşıyor.

Detaylı bilgi ve katılım için lütfen tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/rusyada-is-yapmanin-temel-adimlari-finansman-bankacilik-lojistik-ve-mevzuat_86285.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!