Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Göründüğü Gibi
BÖLÜM SPONSORU

"Şehrin Gizli Dili"

2010 yılının Avrupa Kültür Başkenti İstanbul’un ilk kamusal sergi alanı Sanat Limanı, 1. Uluslararası İstanbul Trienali için tasarlanan ve “yalnızlaşma-yabancılaşma-kimliksizleşme-dilsizleşme” kavramlarını sorgulayan “Şehrin Gizli Dili” isimli sergiye ev sahipliği yapıyor.

yapi.com.tr

Sergiler

"Şehrin Gizli Dili"
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 2 Eylül 2010
BİTİŞ TARİHİ: 19 Eylül 2010
YER: Sanat Limanı, Tophane - İstanbul
DÜZENLEYEN: İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı
DİĞER BİLGİLER: A: Meclis-i Mebusan Caddesi, Liman İşletmeleri Sahası, Antrepo No:5, Tophane - İstanbul T: (212) 243 90 74
+ Ajandama Ekle

010 yılının Avrupa Kültür Başkenti İstanbul’un ilk kamusal sergi alanı Sanat Limanı, 1. Uluslararası İstanbul Trienali için tasarlanan ve “yalnızlaşma-yabancılaşma-kimliksizleşme-dilsizleşme” kavramlarını sorgulayan “Şehrin Gizli Dili” isimli sergiye ev sahipliği yapıyor.

Farklı kültür alaşımlarının ve çatışmalarının yaşandığı İstanbul’da, bir ayrılış gerekçesi ve buluşma vesilesi olarak,  “yalnızlaşma-yabancılaşma-kimliksizleşme-dilsizleşme” kavramlarının etrafında üretilmiş eserlerden oluşan “Şehrin Gizli Dili” isimli sergide resim, fotoğraf, düzenleme, heykel ve video türlerinde yapıtlar sergileniyor.

Küratörlüğünü Hülya Yazıcı Aktaş’ın yaptığı ve 1.Uluslararası İstanbul Trienali için taşınabilir bir sergi olarak tasarlan “Şehrin Gizli Dili” sergisinde, Hülya Yazıcı Aktaş, Rauf Tuncer, Ayşe D. Taşkent, Ufuk Duygun, Taci Küntüz, İpek Şenel, Recep Akar, İlhami Atalay, Hilal Küntüz, Fatma Yıldız, Davut Özgül, Melike Demirkaynak, İdil Saliha, Emel Erkan, Kıvanç Başkan, Özlem Güzelyurt, Nihan Oğuz, Akbars, Meryem & Vildan Yabanigül, Emel Nekay, Sena Aktaş, Birsen Kar, Hüseyin Genç ve Serap Sönmez’in eserleri yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/sehrin-gizli-dili_82564.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!