Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Göründüğü Gibi
BÖLÜM SPONSORU

“Spor Mekânları: Bir Spor Seyyahının Görsel Günlüğü” Fotoğraf Sergisi

17 Mayıs-13 Haziran 2019 tarihleri arasında, mimar ve fotoğrafçı Sena Özfiliz’in “Spor Mekânları: Bir Spor Seyyahının Görsel Günlüğü” başlıklı fotoğraf sergisi, Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi iş birliği ile açılıyor.

yapi.com.tr

Sergiler

“Spor Mekânları: Bir Spor Seyyahının Görsel Günlüğü” Fotoğraf Sergisi
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 17 Mayıs 2019
BİTİŞ TARİHİ: 13 Haziran 2019
YER: Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Karaköy
DÜZENLEYEN:

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi

+ Ajandama Ekle

20 yılı aşkın bir süredir geniş bir coğrafyada spor alanlarının izini süren Sena Özfiliz, kentsel ölçekte ya da bireysel olarak deneyimlenen bu alanların kent ve kentliyle ilişkisini mercek altına alıyor. Gözlemlerinde spor, oyun ve yarışmanın günlük hayatlarımızda artan rolüne dikkat çeken fotoğrafçı, izleyicileri, büyük etkinlikler için inşa edilmiş dünyanın en görkemli spor yapılarından, beklenmedik ve ilgi çekici yerlerde karşımıza çıkan spor mekânlarına doğru bir yolculuğa çıkarıyor.  

Açılışı 17 Mayıs günü saat 19:00'da gerçekleştirilecek olan “Spor Mekânları: Bir Spor Seyyahının Görsel Günlüğü” Fotoğraf Sergisi, 13 Haziran günü saat 18:00'a kadar Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Karaköy Sergi Salonu’nda görülebilecek.


Ayrıca sergi kapsamında Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından Türkiye ve İstanbul’daki spor mekanlarını tartışmaya açmayı amaçlayan bir panel de düzenlenecek. Sergiye, spor mekanlarında da kullanılan keçe esaslı akustik yalıtım malzemesini geliştiren Feltbi firması da katkı vermektedir.

Etkinlik bilgisi için tıklayın



*


Sena Özfiliz hakkında
1974 yılında Eskişehir’de doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Lisans, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı. Çeşitli Üniversitelerde “Spor Mimarisi” seçmeli dersi ve seminerler verdi. 2005 yılından beri Uluslararası Mimarlar Birliği Spor ve Serbest Zaman değerlendirme Çalışma Grubu’nun (UIA Sport & Leisure)  üyesidir.

Fotografik üretimleri, kentsel mekân ve zaman- mekân- fotoğraf ilişkisine odaklanan sanatçı, serbest mimarlık fotoğrafçılığı çalışmalarını, mekânların gündelik hayatlarını irdelediği “Archilifography” yaklaşımıyla İstanbul merkezli olarak sürdürmektedir.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/spor-mekanlari-bir-spor-seyyahinin-gorsel-gunlugu-fotograf-sergisi_172283.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!