Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Gaziantep Halı Fuarı
BÖLÜM SPONSORU

The Flower and Plant Show 2021

11 - 13 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleşecek The Flower and Plant Show 2021, iç ve dış mekan süs bitkilerinden çiçek ve çiçekçilik malzemelerine, fide ve tohumlardan dikey bahçe uygulamalarına, sulama ekipmanlarından peyzaj uygulamalarına ve bahçe aksesuarlarına kadar pek çok yeniliği, sektör profesyonelleriyle buluşturacak.

yapi.com.tr

Fuarlar

The Flower and Plant Show 2021
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 11 Kasım 2021
BİTİŞ TARİHİ: 13 Kasım 2021
YER: Tüyap Beylikdüzü
DÜZENLEYEN:

Tarsus Turkey tarafından SÜSBİR işbirliğiyle

WEB ADRESİ:

www.flowershow.com.tr

+ Ajandama Ekle

Tarsus Turkey, bölgesinin süs bitkileri ve peyzaj sektöründeki en büyük uluslararası fuarı olan The Flower and Plant Show’un 2021 yılına ertelendiğini duyurdu. Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği’nin (SÜSBİR) iş birliğinde düzenlenen fuar, 11-13 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleşecek. Yeni tarih ile ilgili bir açıklama yapan Tarsus Turkey Genel Müdürü Zekeriya Aytemur, erteleme kararının sektörün tüm paydaşlarının ortak görüşü doğrultusunda alındığını söylerken, “The Flower and Plant Show 2021’in, bütün zamanların en başarılı fuarı olması için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

Dolaylı yoldan yaklaşık 500 bin kişilik istihdam sağlayan Türk Süs Bitkileri Sektörünün üretici, tedarikçi, yatırımcı ve satın almacılarını 11 - 13 Kasım 2021 tarihlerinde düzenleyecekleri The Flower and Plant Show 2020’de 12’nci kez bir araya getireceklerini söyleyen Tarsus Turkey Fuar Direktörü Mustafa Gültekin Gökgül, “Son birkaç yıldır sektör, ihracata yöneldi. Bu noktada da fuarımız, en önemli dış ticaret adresi olarak görülüyor. Biz de The Flower and Plant Show’u, bu amaca hizmet edecek şekilde kurguluyoruz. Geçen yıl, başta İran, Bulgaristan, Gürcistan, Tunus, İtalya, Ürdün, Suudi Arabistan, Irak, Lübnan ve Almanya olmak üzere 48 farklı ülkeden profesyonel ziyaretçi ağırlayarak, milyonlarca dolarlık ticarete ev sahipliği yaptık. Kasım ayındaki buluşma da sektör ihracatı için önemli bir katma değer yaratacak” dedi.

Fidanlık ve bitki üretim işletmeleri, çiçekçilik firmaları, peyzaj uygulama firmaları, kamu, bitki ve çiçek toptancıları ile ihracat ve ithalatçıları, tedarikçiler ve bahçe merkezlerinin ağırlıkta olduğu ziyaretçilerine sektörünün öncüsü yüzlerce firmayla tanışarak yeni iş birlikleri kurma fırsatı sunacak olan The Flower and Plant Show, katılımcılarına ise binlerce satın alma profesyoneliyle doğrudan ticaret şansı yaratacak.

Süs Bitkileri ve Peyzaj Sektörünün tüm paydaşlarını çatısı altında bir araya getirecek olan The Flower and Plant Show 2021’de sergilenen zengin ürün çeşitliliğin yanı sıra sektör gündemlerine de ev sahipliği yapacak. Üç gün süren fuar süresince başta SÜSBİR olmak üzere, sektörün çatı kuruluşları, dernek ve birlikler ile katılımcı firma temsilcileri bir dizi panel, oturum ve konferans gerçekleştirecek.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/the-flower-and-plant-show-2021_177182.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!