Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Prova
BÖLÜM SPONSORU

“The New Italian Design 2.0”

Milano Triennale Tasarım Müzesi, İtalyan Ticaret Merkezi (ICE) işbirliği ile Unicredit ortaklığında, santralistanbul’un ise ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan “The New Italian Design 2.0” isimli sergi, yüzyılın ekonomik, politik, teknolojik değişimleri ile dönüşümlerini belgeleyen çağdaş İtalyan tasarımının tanıtımını üstleniyor.

yapi.com.tr

Sergiler

“The New Italian Design 2.0”
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 10 Aralık 2010
BİTİŞ TARİHİ: 23 Ocak 2011
YER: santralistanbul, Eyüp, İstanbul
DÜZENLEYEN: Milano Triennale Tasarım Müzesi tarafından; İtalyan Ticaret Merkezi (ICE) işbirliği ve Unicredit ortaklığında.
DİĞER BİLGİLER: A: Eski Silahtarağa Elektrik Santrali, Kazım Karabekir Cad. No:2 Eyüp - İstanbul T: (212) 373 03 00 istanbul@ice.it
+ Ajandama Ekle

B> Milano Triennale Tasarım Müzesi, İtalyan Ticaret Merkezi (ICE) işbirliği ile Unicredit ortaklığında, santralistanbul’un ise ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan “The New Italian Design 2.0” isimli sergi, yüzyılın ekonomik, politik, teknolojik değişimleri ile dönüşümlerini belgeleyen çağdaş İtalyan tasarımının tanıtımını üstleniyor.

Silvana Annicchiarico tarafından yönetilen ve ilk İtalyan tasarım müzesi olan “Triennale Tasarım Müzesi”, yeni İtalyan yaratıcılığının promosyonunu, değer kazanmasını ve analizini bu sergi ile ileriye taşımayı hedefliyor. 2007’de Triennale Milano’da gerçekleştirilen eşsesli serginin genişletilmiş ve güncellenmiş bir versiyonu olan “The New Italian Design 2.0”, meslek rolünün önemli değişimini ortaya koyan 20. yüzyıldan 21. yüzyıla, tasarım dünyasındaki geçiş dönemine odaklanmayı amaçlıyor.

Mobilya tasarımından yeni iletişim şekillerini kucaklamaya, gıdadan web tasarımına, takı tasarımından grafik ve multi-medyaya, mobilya ve dekoratif aksesuarlara uzanan zengin bir manzara ortaya çıkaracak olan “The New Italian Design 2.0” sergisinde bireysel ve seri üretim, sanat ve endüstri odaklı ürünler bir arada yer alacaklar.

“The New Italian Design 2.0” sergisine dahil edilen tasarımcıların bir çoğu, uluslararası seviyede kabul gören ve sektörün önemli firmalarında çalışan kişilerden oluşuyor. Sergide, ürün tasarımı üzerine 165, grafik üzerine 30, takı, çanta ve aksesuarlar gibi kişisel objeler üzerine 54, araştırma üzerine 14, food design üzerine 14, iç mekan tasarımı üzerine 5; toplam 282 proje sunuluyor.

“The New Italian Design 2.0”, 10 Aralık 2010 – 23 Ocak 2011 tarihleri arasında santralistanbul’da görülebilir.

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/the-new-italian-design-2-0_84252.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!