Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Uluslararası Elektrik Kongresi EIF 2011

Dünyada ve Türkiye’de elektrik üretimine ilişkin çok çeşitli konuların tartışılacağı bir platform olan 'Uluslararası Elektrik Zirvesi / EIF 2011', Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın destekleriyle 14-16 Eylül 2011 tarihlerinde Ankara Sheraton Hotel & Convention Center’da gerçekleştirilecek.

yapi.com.tr

Buluşmalar

Uluslararası Elektrik Kongresi EIF 2011
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 14 Eylül 2011 09:30
BİTİŞ TARİHİ: 16 Eylül 2011 18:00
YER: Sheraton Hotel & Convention Center, Ankara
DÜZENLEYEN: Global Enerji Derneği
DİĞER BİLGİLER: T: (0312) 447 46 45 F: (0312) 448 03 22 E: info@enerjikongresi.com
+ Ajandama Ekle

Dünyada ve Türkiye’de elektrik üretimine ilişkin çok çeşitli konuların tartışılacağı bir platform olan 'Uluslararası Elektrik Zirvesi / EIF 2011', Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın destekleriyle 14-16 Eylül 2011 tarihlerinde Ankara Sheraton Hotel & Convention Center’da gerçekleştirilecek. Global Enerji Derneği tarafından organize edilen kongre, çeşitli elektrik üretim kaynaklarının tüm boyutlarıyla değerlendirileceği ve en son gelişmelerle uygulamaların pek çok açıdan tartışılıp ele alınabileceği bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.

Yenilenebilir enerji kaynaklarıyla ilgili yatırım, finansman ve teşvikler, doğalgazdan elektrik üretimine ilişkin sorunlar ve çözüm önerileri, nükleer enerji yatırım, finansman ve uygulamaları, elektrik üretimi, iletimi ve dağıtımı sorunları, hukuki düzenlemeler gibi konuların ele alınacağı kongreye yerli ve yabancı pek çok enerji firması yetkilisinin yansıra, akademisyenler, bürokratlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılacak.

Kongre kapsamında Enerji ve İklim Değişikliği Vakfı tarafından da 'Enerji Verimliliği ve İklim Değişikliği Çalıştayı' gerçekleştirilecek.

Geleneksel olarak her yıl 'yenilenebilir enerji' ana temasıyla yapılan uluslararası kongre ve sergide bu yıl, Avrupa Birliği (AB) ülkeleri ve ABD firmaları ile Türkiye’de bulunan lokal firmalar için şirket eşleştirme (match making) faaliyeti de yapılacak.

Kongre programı için tıklayınız

http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/uluslararasi-elektrik-kongresi-eif-2011_87957.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!