Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Yatırımcılar ve Perakendeciler ‘AVM Yatırımları Konferansı’nda Buluşuyor

AYD tarafından düzenlenen ‘AVM Yatırımları Konferansı’, AVM Sektörünü üçüncü kez bir araya getirecek. Bireylerin, ailelerin sosyal yaşam alanı haline gelen AVM’lerin gelecek 10 yılı AYD Başkanı Hakan Kodal ev sahipliğinde gerçekleştirilecek ‘AVM Yatırımları Konferansı’nda ele alınacak. Konferans’ta önde gelen yatırımcılar ve perakendeciler

yapi.com.tr

Toplantılar

Yatırımcılar ve Perakendeciler ‘AVM Yatırımları Konferansı’nda Buluşuyor
BAŞLANGIÇ TARİHİ: 3 Mart 2011 09:00
BİTİŞ TARİHİ: 3 Mart 2011 19:30
YER: Swissotel, Beşiktaş, İstanbul
DÜZENLEYEN: Alışveriş Merkezi Yatırımcıları (AYD)
DİĞER BİLGİLER: T: (212) 230 2055 - 232 3655 E: info@bezegroup.org
+ Ajandama Ekle

AYD tarafından düzenlenen ‘AVM Yatırımları Konferansı’, AVM Sektörünü üçüncü kez bir araya getirecek. Bireylerin, ailelerin sosyal yaşam alanı haline gelen AVM’lerin gelecek 10 yılı AYD Başkanı Hakan Kodal ev sahipliğinde gerçekleştirilecek ‘AVM Yatırımları Konferansı’nda ele alınacak. Konferans’ta önde gelen yatırımcılar ve perakendeciler ‘Sürdürülebilirlik’ ana teması kapsamında AVM’lerin bugününü ve geleceğini tartışacaklar ve yol haritası oluşturacaklar.

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve ana teması  ‘Sürdürülebilirlik’ olan AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart Perşembe günü Swissotel’de gerçekleştirilecek. Açılış konuşması AYD Başkanı Hakan Kodal tarafından yapılacak AVM Yatırımları Konferansı - III’de, “Dünya ve Türkiye Ekonomisi,  Gelecek 10 Yıl, Pazarlama ve Etkinlik Yönetimi, Sürdürülebilir Yapılar, Kapitalizm 2.0 - Perakende ve İnovasyon, Kazan Kazan, Nereden Nereye?” ana başlıkları altında düzenlenecek oturumlarda gün boyu interaktif sektörel incelemeler ve değerlendirmeler yapılacak.

Sektörün liderleri konuşmacıları...

Abdullah Kiğılı (Kiğılı), Andreas Hohlmann (Ece Türkiye), Anthony Khoi (Cenor Group), *Cem Boyner (Boyner Holding), Cem Eriç (Eczacıbaşı EİS), Dr. Herman J. Kok (Multi Development), Luis M. Pereira (Multi Development), Mehmet Nane (AMPD), Patrick Van Dooyeweert (Redevco), Yılmaz Yılmaz (BMD) ve Zafer Kurşun (İstinye Park) gibi sektör lideri yatırımcılarla perakendeciler konferans konuşmacıları arasında yer alacaklar.

* teyit edilecek.

Keynote Konuşmacılar

Dr. Kjell A. Nordström / Kapitalizm 2.0 - Perakende ve İnovasyon

Dünyanın en beğenilen konuşmacıları arasında yer alan, ‘yeni iş dünyasının kötü çocuğu’,  dünyada satış rekorları kıran ‘Delifişeklik’  ve ‘Kareoke Kapitalizm’  kitaplarının yazarı Dr.Kjell A. Nordström Konferans’ın keynote konuşmacısı olacak. Dokunaklı, dinamik, interaktif, düşündürücü ve her zaman güncel konular üzerine yoğunlaşan Dr.Kjell A. Nordström, 2009’un 50 düşünürü arasında yer alıyor. Dr.Kjell A. Nordström, Kapitalizm 2.0 - Perakende ve İnovasyon içerikli bir konuşma yapacak.

Doç. Dr. Osman Cevdet Akçay / Dünya ve Türkiye Ekonomisi

Konferansın diğer keynote konuşmacısı Doç. Dr. Osman Cevdet Akçay ise dünya ve Türkiye ekonomisini değerlendirecek. Koç Finansal Hizmetler ve Yapı Kredi’de baş ekonomist olarak çalışan Doç. Dr. Osman Cevdet Akçay, Ekonomik Araştırmalar Bölümünün de başında bulunuyor.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/etkinlikler/yatirimcilar-ve-perakendeciler-avm-yatirimlari-konferansinda-bulusuyor_85946.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!