Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

IED'nin Yeni Venedik Kampüsü'nde Tasarım Eğitimi

Avrupa'nın en büyük tasarım okullarından Istituto Europero di Design; master ve yaz kariyer programlarının sunulacağı yeni kampüsünü Venedik'te açtı.

yapi.com.tr



img src="http://www.yapi.com.tr/Uploads/HaberMedya/2007\haber\54968.jpg" hspace=5 vspace=5>

Avrupa’nın en büyük tasarım okullarından Istituto Europeo di Design Milano, Roma, Torino, Barselona, Madrid, San Paolo kampuslerinden sonra Venedik kampüsünü açtı.
Venedik’te St Marco’ya 20 dakika mesafedeki Certosa adasında bulunan IED’in yeni kampusünde master programları ve Yaz Kariyer programları sunulacak. Okulun başarısının sırrı olan, sektörün nabzının attığı şehirde eğitim politikası, Venedik’de birebir uygulanacak.







Okulda uygulanan programlardan bazıları:


Yat Tasarımı

Sular şehri Venedik’deki adayı okulla paylaşan yat tasarım tersanesi bu alanda eğitim alan öğrencilere yat tasarımının tüm evrelerini görme ve dahil olma fırsatı sunuyor. Ayrıca isteyen öğrenciler yelken dersleri ile kendilerini geliştirebiliyor.

Cam Tasarımı
Cam üreticilerine ve tasarımcılarına ev sahipliği yapan dünyaca ünlü Murano adasının tanınan firmaları Venini ve Carlo Moretti ile işbirliği halinde hazırlanan programla öğrenciler camın farklı kullanımları ile ilgili projelere imza atma şansını yakalayacaklar.

Kültürel Miras Yönetimi

Bianeli ile ünlü Venedik bir çok kültürel olaya ev sahipliği yapmaktadır. Kültürel Miras Yönetimi: Stratejik Planlama Mastır programı öğrencileri ise kültürel olayların planlanması ve yönetilmesi ile ilgili projelerde yer alma fırsatı bulurlar.

Diğer Programlar

Venedik kampusünde ayrıca Fotoğrafçılık, Film Yapımcılığı ve Trendler üzerine master programlarına da öğrenci kabul edilecek.Temmuz ve Eylül aylarında açılacak 2 ve 3 haftalık yaz programlarında ise Cam Tasarımı, Lüks Tasarım, Sanat Kuratörlüğü, Moda Tasarımı, Deri Tasarımı, Kültürel ve Sanatsal Olaylar Organizasyonu başlıklı yaz programları düzenlenecek.


Ayrıntılı bilgi için: www.firenze.com.tr

http://www.yapi.com.tr/haberler/-iednin-yeni-venedik-kampusunde-tasarim-egitimi_54968.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!