Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

1000 Yeni İETT Otobüsü Geliyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş İETT'nin otobüs alım ihalesinin iptal edildiği yönündeki haberlerin doğru olmadığı söyleyerek 500 yeni otobüs daha alınacağının müjdesini verdi.

Vatan
1000 Yeni İETT Otobüsü Geliyor

üyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş İETT'nin otobüs alım ihalesinin iptal edildiği yönündeki haberlerin doğru olmadığı söyleyerek 500 yeni otobüs daha alınacağının müjdesini verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bazı yayın kuruluşlarında yer alan İETT'nin 500 otobüs alımı ile ilgili ihalesinin iptal olduğu yönündeki haberlerin doğru olmadığını açıkladı. Topbaş, sözlerine şöyle devam etti: "Burada ihaleye giren bir başka firmanın Kamu İhale Kurumu'na itirazı söz konusudur. İhalenin bekleme süreci tam dolmadan, protokol yaptığımız gerekçesiyle itiraz ediyorlar. Yani itiraz ihalenin içeriğine değil. Şu anda hukuki ihalenin iptali söz konusu değil. Biz de bu firmanın iptal talebine itiraz ettik ve yasal süreç devam ediyor. İşler plan dahilinde devam edecek."

Ayrıca, itirazın sadece 350 normal otobüsü kapsadığını, körüklü 30 otobüsün 18 Haziran'da, iki katlı otobüslerin tesliminin de yıl sonuna kadar yapılacağını ifade eden Topbaş, "Her gün vatandaşlarımızdan yeni toplu taşıma araçları alınmasına yönelik yüzlerce mesaj alıyorum. Vatandaşlarımız, hiç sorun etmesin, bu konuda bir sıkıntı yaşanmaz. Eğer ihale iptal olursa yeni ihaleye kadar otobüs kiralayarak ihtiyacımızı karşılarız. İstanbulluları otobüssüz bırakmayacağız, ikinci 500 otobüs için de imzalar atıldı" sözlerini verdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/1000-yeni-iett-otobusu-geliyor_27691.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!