Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

2 Bin Metrekare Arazi 50 TL’ye Kiralandı

Aydın'ın Karacasu ilçesinin MHP'li Belediyesi, yola sıfır 2 bin 162 metrekare araziyi aylığı 50 TL'ye MHP İlçe Başkanına kiraladı.

yapi.com.tr
2 Bin Metrekare Arazi 50 TL’ye Kiralandı

İYİ Partili Meclis Üyesi Nail Kurt'un, Karacasu Belediye Başkanı Mehmet Erikmen'e yönelttiği soru kıyak ihaleyi ortaya çıkardı. Kurt, Belediye Meclisinin Şubat ayı toplantısında, belediyeye ait içinde zeytin ağaçlarının da olduğu 2 bin 162 metrekare büyüklüğündeki arazinin MHP İlçe Başkanı Murat Uysal'a aylığı 50 TL'den kiralandığı ile ilgili iddiaları sordu.

Sözcü’den Latif Sansür’ün haberine göre; Başkan Erikmen verdiği yanıtla iddiaları doğruladı. İhale süreciyle ilgili olarak Belediye Yazı İşleri Müdürü Sedat Kesici'nin meclisi bilgilendirmesini istedi.

Yazı İşleri Müdürü Kesici, arazinin belediye memurlarından İbrahim Türkeş'in isteği üzerine ihaleye çıkarıldığını açıklayarak, “Belediye memurlarımızdan İbrahim Türkeş ihaleyi talep etti. 30 Aralık'ta ihale gerçekleşti. İhaleye İbrahim Türkeş ile Murat Uysal katıldı. Kıymet takdir komisyonu araziye yıllık kira bedeli olarak 400 lira gibi bir değer biçti. İhale yıllık 600 lira Murat Uysal da kaldı.” bilgisini verdi.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/2-bin-metrekare-arazi-50-tlye-kiralandi_189128.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!