Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

20 Bin Emlak Avcısı İspanya'da İstanbul'u Konuştu

Avrupa'nın 3'üncü büyük gayrimenkul fuarı Barcelona Meeting Point'te İstanbul'u Türk firmalar tanıttı. GYODER ve 8 şirketin ortak stand ve sloganla katıldığı fuarı 59 ülkeden 200 bin kişinin izlediği tahmin ediliyor.

Sabah Gazetesi



vrupa'nın 3'üncü büyük gayrimenkul fuarı olan ve bu alandaki yatırımcılardan inşaat şirketlerine ya da belediyelere kadar geniş bir yelpazeden pek çok katılımcıya ev sahipliği yapan Barcelona Meeting Point, 7-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi. Fuarda, İstanbul'un tanıtımı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Derneği'nin (GYODER) yanı sıra 8 şirket tarafından yapıldı. Dumankaya, Soyak, Hektaş, İş GYO, İhlas GYO, Varyap, Nurol GYO ve IMS'ın 'The New City Of The World: İstanbul' (Dünyanın yeni kenti: İstanbul) sloganıyla ortak bir standda Türkiye'nin tanıtımını yaptığı fuarı, 59 ülkeden 200 bin kişinin izlediği tahmin ediliyor. Bu izleyicilerin, 180 bininin genel izleyici, 20 bininin ise profesyonel izleyici olduğu dile getiriliyor. Bu yıl 10'uncusu düzenlenen ve 70 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirilen fuarda 21 ülkeden 650 kurum katıldı.

İşbirliği görüşmeleri yapıldı

Fuara katılan Türk firmalar, hem İstanbul ve Türkiye'nin genel tanıtımını yaptılar, hem de muhtemel yatırımcılarla İstanbul'da ne tür işbirlikleri yapabileceklerinin yollarını aradılar. İstanbul'un son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldiğine dikkat çeken Türk firmalar, bu nedenle pek çok projenin gerçekleştirilmesi ya da satışı anlamında yabancılardan ortaklık talepleri geldiğini dile getirdiler. Fuarın İspanya'da düzenlenmesinin önemine işaret eden Türk firmaların mesajı ise aynı oldu: İspanya, gayrimenkul alanında özellikle yabancıların dev yatırımlarına sahne oldu. Bu süreç nasıl gelişti, Türkiye'de de benzer bir süreç yaşanabilir mi, bu soruların cevabını arıyoruz.

http://www.yapi.com.tr/haberler/20-bin-emlak-avcisi-ispanyada-istanbulu-konustu_49588.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!