Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

200 Konutluk PegaKartal’a 600 Talep Geldi!

EgeYapı Group’un Suudi Arabistanlı Al-Qemam Holding ile birlikte hayata geçirdiği PegaKartal’a ilgi büyük. 200 rezidansın yer alığı proje 600 ön talep topladı.

200 Konutluk PegaKartal’a 600 Talep Geldi!

80 milyon TL yatırımla hayat bulacak PegaKartal’da Adalar ve Marmara Denizi manzaralı 200 rezidans, 28 home – office ve 11 mağaza yer alacak. 2015 yılı itibariyle teslim edilecek PegaKartal projesi satışa sunulmadan 600 talep topladı.

Körfez sermayesi Türkiye’ye geldi

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, PegaKartal projesi ile Körfez sermayesinin Türkiye’ye ye giriş yaptığını söyledi. Projeyi yabancı ortakları ile hasılat paylaşımı modeli ile gerçekleştirdiklerini belirten Kabadayı, PegaKartal’dan 150 milyon TL satış hasılatı beklediklerini ifade etti.

2 proje daha yolda

Körfezli yatırımcıların, Türkiye’deki fırsatları görmeye ve ülkemize yatırıma gelmeye başladığını söyleyen Kabadayı, Al-Qemam Holding ile İstanbul’da 2 proje daha planladıklarını ifade etti. AL Qemam Holding Türkiye CEO’su ve Akzirve Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü İbrahim Maasfeh Türkiye’de yatırım yapmaya devam edeceklerini söyledi. Şirketlerinin yıllık cirosunun 1 milyar dolar olduğunu söyleyen Maasfeh, İstanbul ve Antalya’dan 100 milyon dolar tutarında arsa aldıklarını dile getirdi.

Bu projede stüdyo daire yok!

Kabadayı, tüketicilerden gelen talep doğrultusunda büyük metrekareli daireler tasarladıklarını söyledi. Bölgede çok sayıda 1+1 ve stüdyo daire yer aldığını dile getiren Kabadayı, projelerinde stüdyo daireye yer vermediklerini belirtti. PegaKartal’da 1+1’den 4+1e’ kadar değişen daireler, metrekaresi 2 bin 977 TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunulurken, ofislerin alanları 72 ile 702 metrekare arasında değişecek. Banka kredili ve şirket içi vadelendirme ile satış yapılacak projede konutların KDV’si yüzde 1.

Toplam 40 bin metrekare inşaat alanında 32 katlı rezidans olarak tasarlan projede açık yüzme havuzu, fitness sağlık merkezi, buhar odası, sauna ve Türk Hamamı, çocuk oyun alanları ve spor sahaları olacak. Proje, Kadıköy – Kartal Metro Hattı’na birkaç dakikalık yürüme mesafesinde, D – 100 Karayolu’nun hemen yanı başında, Kartal Sahil Yolu’na 5 dakikalık mesafede ve İstanbul’un dünyaya açılan ikinci kapısı Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta konumlanıyor.

Bünyamin Derman Kartal’ın geleceğinden endişeli!

Projenin mimarı Bünyamin Derman, tesadüfen üst üste duran kütleleri andıran projelerinin sade ve iddialı olduğunu söyledi. Projenin şehir ve insan ölçeğinde olmasına özen gösterdiklerini belirten Derman, PegaKartal’da güneş enerjisi kullanımı için de fizibilite çalışmalarına başladıklarını dile getirdi. Kartal’ın önümüzdeki yıllarda Anadolu Yakası’nın Maslak’ı olarak şekilleneceğini belirten Derman, “ Kartal ile ilgili bir akademisyen olarak endişe duyuyorum. Bölge master planı dâhilinde gelişime başlasaydı daha sağlıklı olurdu” dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/200-konutluk-pegakartala-600-talep-geldi_106160.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!