Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

2009 Yılı Onduline’de Enerji Tasarrufu Yılı Olacak

Onduline Avrasya, 2009 yılını 'enerji tasarrufu yılı' ilan etti. Bu kapsamda, Sapanca’da bulunan fabrika ve merkez ofisi kapsayan bir bilinçlendirme kampanyası başlattı. Onduline Sapanca Fabrikası'nda, ısı, su ve basınçlı hava tasarruf propramları uygulanacak; güneş enerjisinden sıcak su elde edilmesi uygulamasının iyileştirilmesi ve atık

yapi.com.tr
1 2009 Yılı Onduline’de Enerji Tasarrufu Yılı Olacak

Onduline Avrasya, 2009 yılını 'enerji tasarrufu yılı' ilan etti. Bu kapsamda, Sapanca’da bulunan fabrika ve merkez ofisi kapsayan bir bilinçlendirme kampanyası başlattı. Sapanca Tesisleri Teknik Müdürü Ethem Sakioğlu liderliğinde sürdürülen tasarruf yılı faaliyetleri kapsamında ilk etapta  enerji tasarrufunun ne demek olduğu, niçin gerekli olduğu, nasıl yapılması gerektiği ve enerji verimliliği üzerinde duruluyor ve bu konularda yayınlanan bültenler aracılığıyla bilgi akatarımı sağlanacak.

Ethem Sakioğlu Onduline Sapanca Fabrikası'nda, ısı, su ve basınçlı hava tasarruf propramları uygulanacak; güneş enerjisinden sıcak su elde edilmesi uygulamasının iyileştirilmesi ve atık enerjiden geri kazanım elde edilmesi sağlanacak.

Sapanca Tesisleri Teknik Müdürü Ethem Sakioğlu, ana hedeflerini, sürekli artan ve dışa bağımlı olunan enerji maliyetlerini aşağıya çekmek, doğal kaynakların israf edilmeden kullanılmasını sağlamak ve çevrenin korunmasına destek olmak olarak açıklıyor. Sakioğlu, yapılan etkinlik ve bilinçlendirme çalışmalarının yılın sonunda değerlendirileceğini ve sürecin devamlılığının sağlanacağını belirtti.

Çalışanların kendi çevrelerine aynı bilinci iletmeleri için gerekli doküman desteği  verilirken, önerileri  de değerlendirilecek ve uygun olanlar proje haline getirilecek. Ayrıca bu projeler için teşvik edici ödüller verilecek.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/2009-yili-ondulinede-enerji-tasarrufu-yili-olacak_69680.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • sektörün faaliyetlerini ve tasarruf çalışmalarını destekliyorum. çok faydalı olacağına inanıyorum. bir fabrika çalışanı olarak onduline avrasyaya başarılar diliyorum. YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!