Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

25. Yıl Konutları, İki Günde Satış Rekoru Kırdı

Ege Koop'un 25. Yıl Konutları projesi iki günde satış rekoru kırdı. 5 bin TL peşinat ve yüzde 0.79'dan başlayan kredi imkanıyla satışa ve "Herkes ev sahibi olacak" sloganıyla satışa sunulan dairelerin 99 bin TL ve 112 bin TL'lik bölümü sahiplerini bulurken, yoğun ilgi üzerine ikinci etap konutlar satışa sunuldu.

Yeni Asır Gazetesi
25. Yıl Konutları, İki Günde Satış Rekoru Kırdı

Ege Koop'un 25. Yıl Konutları projesi iki günde satış rekoru kırdı. 5 bin TL peşinat ve yüzde 0.79'dan başlayan kredi imkanıyla satışa ve "Herkes ev sahibi olacak" sloganıyla satışa sunulan dairelerin 99 bin TL ve 112 bin TL'lik bölümü sahiplerini bulurken, yoğun ilgi üzerine ikinci etap konutlar satışa sunuldu. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ikinci etap kampanya ile 125 bin TL'den satışa sunulan dairelere 5 bin TL peşinat ve ayda 850 TL taksitle sahip olunabileceğini belirtti.

Her bütçeye uygun

Ege-Koop İzmir Karşıyaka-Bayraklı'da yeni yaşam tarzı getiren 25. Yıl Konutları projesiyle cazip bir kampanyaya imza atıyor. Ege-Koop'un "Herkes konut sahibi olacak" sloganıyla başlattığı kampanyada 99 bin TL'den başlayan konut fiyatları, ara ödemesiz sabit fiyat garantisi ve uygun taksit ödeme imkanları dikkat çekiyor. Kampanyanın ilk iki gününde büyük bir rekor kırılarak, 99 bin ve 112 bin TL'lik konutlar tükendi. 125 bin TL'den başlayan fiyatlarla 5 bin TL peşinat ve ayda 850 TL taksitle ev sahibi olmak isteyenler için ikinci etap satış kampanyası başlatıldı. Hüseyin aslan, her bütçeye uygun konut seçeneğinin bulunduğu Ege-Koop 25. Yıl Konutları'nda deniz orman ve havuz manzaralı 2+1, 3+1, 3+1 soyunma odalı, 4+1 ve çatı dubleks seçeneklerine sahip dairelere sahip olmak isteyenler için kampanyanın son fırsat olduğunu belirtti. Aslan, "Haziran sonuna kadar devam edecek kampanya ile herkes ev sahibi olacak. Ortaklarımıza Ege-Koop kefaletinde başka hiçbir kefil aramadan kredi imkanı sağlıyoruz. Vakıfbank ile yaptığımız anlaşma uyarınca ortaklarımıza çok özel kredi imkanı sağladık. Bununla da yetinmedik ve 'Hangi konut tipini alırsanız alın 5 bin TL peşinat ödeyin', dedik. İzmirlilerden gelen yoğun talep üzerine bankayla özel bir anlaşma daha yaptık ve ilk iki yıl evler tamamlanıncaya kadar ortaklarımızın taksitlerini yüzde 50 indirdik. Birinci sınıf inşaat kalitesi ve benzerlerinden yüzde 50 daha uygun fiyatlarla satışa sunulan bu daireler için son fırsat" dedi.

Özel bir proje

Kooperatifçilik sektöründe 25 yıldır faaliyet gösteren Ege-Koop'un kaliteli inşaat anlayışını mimari estetik ile birleştirdiği Ege-Koop 25. Yıl Konutları'nda hayatı renklendirecek özellikler de ortaya çıkıyor. Yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları tenis kortları ve çevre düzenlemeleriyle yeni bir yaşamın kapılarını aralayan bu özel projenin 2 yılda tamamlanması planlanıyor. Ortaklarının büyük bölümünün Ege Üniversitesi personelinin oluşturduğu Ege-Koop 25. Yıl Konutları'nda doktorlar, öğretim üyeleri çoğunlukta yer alıyor. Karşıyaka-Bornova arasında büyük bir köprü özelliği taşıyan İzmir Çevre Yolu'na doğrudan bağlantısı bulunan ve belediye otobüsü ile minibüslerin çalıştığı Ege-Koop Karşıyaka Körfez Evleri'nin yanı başında yer alan bu projenin temeli Aralık 2009'da atıldı, inşaatlar hızla devam ediyor.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/25-yil-konutlari-iki-gunde-satis-rekoru-kirdi-_79939.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!