Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

25. Yıla Özel Üretilen Gümüş CAT Bekolu Yükleyiciler Türkiye'de

Borusan Makina, Caterpillar bekolu yükleyicilerin 25. yılını Ankara ve İzmir’de düzenlediği iki ayrı buluşma ile kutlayacak. Caterpillar bekolu yükleyicilerin gümüş yılında gümüş renkli gövdesi ve metal aksamlarıyla parlayan 444E bekolu yükleyici, Avrupa’nın dokuz kentinden sonra şimdi de Ankara ve İzmir’de meraklılarıyla buluşuyor.

yapi.com.tr
25. Yıla Özel Üretilen Gümüş CAT Bekolu Yükleyiciler Türkiye'de

1994 yılından bu yana inşaat, madencilik ve endüstri gibi sektörlerin iş makinası ihtiyaçlarına çözümler sunan Borusan, Caterpillar bekolu yükleyicilerin 25. yılını Ankara ve İzmir’de düzenleyeceği iki özel etkinlikle kutluyor. Bekolu yükleyiciler segmentindeki üretiminin 25. yılında, özel olarak üretilen gümüş renkli 444E bekolu yükleyici bir TIR’a yüklenerek Avrupa turuna çıkarıldı.

Avrupa’nın dokuz ayrı kentinde iş makinası tutkunlarıyla buluşması planlanan gümüş renkli bekolu yükleyicinın, Türk kullanıcılarla İzmir'de başlayan randevusu, bugün Ankara’da sürecek. Caterpillar roadshow aracı, bugün (25 Mayıs Salı) Borusan Makina Ankara Bölge Müdürlüğü’nde olacak.

Caterpillar roadshow’unda kullanıcılar, üretiminin 25. yılında gümüş rengi ve tüm aksamlarıyla parlayan bu özel bekolu yükleyicinin yanı sıra Caterpillar’ın yenilenen E-serisini de görme imkanı bulacaklar.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/25-yila-ozel-uretilen-gumus-cat-bekolu-yukleyiciler-turkiyede_79709.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!