Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

4 Milyon Mortgage Mağduruna 75 Milyar $

ABD Başkanı Barack Obama'nın yönetimi, konut kriziyle mücadele planı kapsamında, evini kaybetme tehdidiyle karşı karşıya kalan 4 milyon ABD'li için 75 milyar dolar harcayacak. Planla, şu an evinin değeri mortgage kredisinden fazla olanlara ve haczin sınırına gelenlere yardım edilmesi planlanıyor.

CNN Türk
4 Milyon Mortgage Mağduruna 75 Milyar $

ABD Başkanı Barack Obama'nın yönetimi, konut kriziyle mücadele planı kapsamında, evini kaybetme tehdidiyle karşı karşıya kalan 4 milyon ABD'li için 75 milyar dolar harcayacak. Planla, şu an evinin değeri mortgage kredisinden fazla olanlara ve haczin sınırına gelenlere yardım edilmesi planlanıyor. Girişimle, en fazla 5 milyon kişiye kadar borçlunun finanse edilmesi ve haciz sınırına gelen yine en fazla 4 milyon kişiye kadar yardım edilmesi amaçlanıyor.

ABD yönetiminden üst düzey bir yetkili, planın büyüklüğünün 275 milyar dolara ulaşabileceğini belirtti. Yetkili, plan kapsamında mortgage devleri Fannie Mae ve Freddie Mac'e 200 milyar dolar ek kaynak verileceğini ve icraya düşme olasılığı yüksek mortgage kredilerinin ödemelerine katkı yapılması için 700 milyar dolarlık TARP fonundan 50 milyar dolar ayrılacağını belirtti.

Yetkili ayrıca Fannie Mae ve Freddie Mac'in, konut kredilerinin yeniden yapılandırılmasına 20-25 milyar dolar katkıda bulunacağını belirtti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/4-milyon-mortgage-magduruna-75-milyar-_66748.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!