Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

40.Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Devam Ediyor

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 40. Yılını 40 farklı etkinlikle kutluyor.

yapi.com.tr
40.Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Devam Ediyor

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, “İş Geliştirme Platformu” etkinlikleri kapsamında, “Konuk Bölge Projesi”nde, bu yıl, hızlanan bir ekonomik büyümeye sahip olan Kuzey Afrika Bölgesi ülkeleri ağırlanıyor. 

Fuarın ilk günü, Türk inşaat sektörünün yurt dışındaki önemli pazarlarından biri olan Kuzey Afrika’da, yeni iş fırsatları ve yatırımcıya teşvik yaratacak platformlar yaratmayı amaçlayan Kuzey Afrika - Türkiye İnşaat Forumu ve İkili İş Görüşmeleri gerçekleştirildi. Etkinlikte Fas Başkonsolosluğu, Tunus Başkonsolosluğu, Fas, Tunus, Cezayir Müteahhitler Birliği yetkilileri, Fas, Tunus, Cezayir İş adamları dernek yetkilileri, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı, Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı, Eximbank Krediler Müdürlüğü’nden ve DEİK’ten üst düzey yetkililer konuşmacı olarak yer aldı.

WardWard Massa
Ward Massa ile malzemenin farklı yönleri
Fuar kapsamında düzenlenen StoneCycling'in kurucu ortaklarından Ward Massa Atık, “Geleceğin En Heyecan Verici Yeni Yapı Malzemesi” konferansı büyük ilgi gördü. Kurucusu olduğu StoneCycling ile döngüsel ekonomi yaratarak önemli bir küresel harekete öncülük eden Ward Massa, kaynakların giderek tükendiği günümüzde, malzemenin farklı yönlerini, daha güçlü hale getirilmesini ve yeniden kullanılmasının yollarını aktardı.

EnEn İyi Stand Tasarım Ödül Töreni
Altın Mıknatıs Stand Tasarım Ödülleri sahiplerini buldu
Yapı Fuarları – Turkeybuild’in geleneksel En İyi Stand Tasarım Ödülleri “Altın Mıknatıs Ödülleri”, fuarın ikinci günü sonunda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Birincilik ödülü, tasarımını Redpin Design’dan mimar Ozan Önal’ın gerçekleştirdiği Gentaş Grup-Genmar A.Ş standına verildi. İkincilik ödülü, tasarımını İdil Banu Space Solutions’dan İdil Banu Özcan’ın gerçekleştirdiği Türk Ytong San. A.Ş standının olurken üçüncülük ödülü, mimar Zafer Han tarafından tasarlanan Ege Semamik San ve Tic. A.Ş standına verildi. İç Mimar Çağrı Özalp’ın tasarladığı Akgün Seramik San. Ve Tic. A.Ş standı mansiyon ödülüne layık görüldü. YEM Fuarcılık özel ödülü ise Feltouch Yapı Tasarım San. Tic. A.Ş’den Şeref Özer’in tasarımıyla Stoq Elektronik ve Dış Ticaret A.Ş standının oldu.

40.40. Yıl Kutlama
Fuarın diğer günlerinde gerçekleştirilecek etkinlikler:

  • Dünyaca ünlü, Hintli ödüllü mimar Anupama Kundoo, El Yapımı Mimarlık konferansıyla 26 Mayıs Cuma, Yapı Fuarı’nda yer alacak. Malzeme üzerine yaptığı araştırma ve denemeleri ile tanınan, bu konuda ödülleri bulunan Anupama Kundoo fuarda El Yapımı Mimarlık: "Basit Malzemelerle Sürdürülebilir Binalar" başlıklı konuşmasını gerçekleştirecek.
  • Eğitim yapılarıyla adından sıkça söz ettiren “PAB Mimarlık; Alfabe’nin Malzemesi” başlıklı konferansta çalışmalarını paylaşacak. Çocukların ve gençlerin gün içinde zamanlarının çoğunu geçirdikleri iç ve dış mekanlardaki malzeme seçimlerine, bu seçimlerin mekan deneyimine etkilerine ve yarattığı mimarlığa odaklanılacak söyleşi, 25 Mayıs Perşembe günü Yapı Fuarı’nda gerçekleşiyor.
  • Yapı sektörünün önemli çarkı “GAYRİMENKUL; Kimin İçin?” başlıklı panel 26 Mayıs Cuma Yapı Fuarı’nda gerçekleştirilecek. Kendi alanında uzman kişilerin bilgi ve birikimlerini paylaştığı bir mecra olan “bi-özet gayrimenkul” gazetesinde yer alan köşe yazarları ve uzmanlardan seçilen konuşmacıların yer alacağı etkinlikte Bi-Özet gayrimenkul gazetesi köşe yazarları gayrimenkul sektörünü değerlendirecek.
  • ŞANALARC Murat Şanal Endüstriyel İnovasyon, Malzeme ve Mimarlık odağında 27 Mayıs Cumartesi günü Yapı Fuarı’nda konuşacak. Söyleşide, yapım yöntemi, malzeme tercihleri ve tasarım yaklaşımlarında mimarlık stüdyosunu araştırma ortamı olarak örgütleyen SANALarc projeleri,  endüstriyel inovasyon, malzemeler ve mimarlık ekseninde konuşulacak.

 

 

 

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/40-yapi-fuari--turkeybuild-istanbul-devam-ediyor_159015.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!