Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

5 Bin Kişilik Tiyatro

Büyükşehir Belediyesi, Bornova Rekreasyon Alanı içinde yeni bir amfitiyatro yaparak, daha çok grubun kente gelmesini planlıyor. Büyükşehir, Adnan Saygun Sanat Merkezi, Havagazı Kültür Merkezi ve Güzelbahçe'deki amfi tiyatrodan sonra, şimdi de 5 bin kişilik büyük bir amfitiyatro daha kurmaya hazırlanıyor. Mayıs'ta temeli atılan amfitiyatronun ünlü

Yeni Asır Gazetesi
5 Bin Kişilik Tiyatro

Büyükşehir Belediyesi, Bornova Rekreasyon Alanı içinde yeni bir amfitiyatro yaparak, daha çok grubun kente gelmesini planlıyor. Büyükşehir, Adnan Saygun Sanat Merkezi, Havagazı Kültür Merkezi ve Güzelbahçe'deki amfi tiyatrodan sonra, şimdi de 5 bin kişilik büyük bir amfitiyatro daha kurmaya hazırlanıyor. Mayıs'ta temeli atılan amfitiyatronun ünlü tiyatroları ağırlaması bekleniyor.

Sahne üzerindeki çatısında yer alacak güçlü ses ve ışık düzeninin yanı sıra, özel kulisleri ve soyunma odaları ile dikkat çekecek tiyatro, 420 metrekarelik kapalı sahne özelliğine sahip olacak. Seyirci koltukları ise 4 bin 430 metrekare alan üzerinde yer alacak. Ayrı sanatçı girişinin bulunacağı mekanın 3   kapısı bulunacak. 

http://www.yapi.com.tr/haberler/5-bin-kisilik-tiyatro_69722.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!