Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

5 Yıl Önce Güçlendirilen Hükümet Konağı Yıkılacak

Milas’ta birçok kamu birimini bünyesinde barındıran ve 2016 yılında güçlendirme çalışması yapılan Hükümet Konağı’nın yıkımına karar verildi.

yapi.com.tr
5 Yıl Önce Güçlendirilen Hükümet Konağı Yıkılacak

Muğla'nın Milas ilçesinde 1980 yılında Atapark'ın hemen yanı başında inşa edilen, zaman zaman tadilat işlemi gören Milas Hükümet Konağı Binası'nın yıkılması için karar çıktı.

Sözcü’den Yaşar Anter’in haberine göre; Milas Kaymakamlığı ve Kaymakamlığa bağlı bazı müdürlüklerin hizmet verdiği Milas Hükümet Konağı'na geçmiş yıllarda asansör yapılması için başlatılan girişimlerin ardından, binanın öncelikle güçlendirilmesi gerektiği üzerine, tadilat kararı alınmış, 2016 yılı içerisinde de bu tadilat yapılmıştı. Yapılan tadilat çalışmasının üzerinden 5 yıl geçtikten sonra bina için bu kez yıkım kararı verildi.

Milas Kaymakamlığı, yıkım kararını binada hizmet veren kurum yöneticilerine, “İçişleri Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın yazısı ile ilçemizde Hükümet Konağı olarak hizmet veren bina 30 gün içerisinde boşaltılarak yıkımı gerçekleştirilecek. Bu hususta kurumunuzca verilmekte olan hizmetlerde herhangi bir aksaklığa meydan verilmeyecek şekilde Hükümet Konağı'nın 30 gün içerisinde boşaltılması rica olunur.” ifadeleriyle gönderdiği resmi yazı ile bildirdi.

Daha önce yine yıkım kararı alınmış olan Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ilgili de sürecin devam ettiği belirtildi, emniyet müdürlüğü için yeni bina yapılacağı açıklandı.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/5-yil-once-guclendirilen-hukumet-konagi-yikilacak_187181.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!