Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

50 İskelede Büyük Onarım Başlıyor

İstanbul genelinde 50 iskelede tadilat ve bakım çalışması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ihaleye çıkıyor. İhale için hazırlanan dosyada yer alan bilgiler İstanbul’daki iskelelerin tehlike saçtığını da ortaya koydu.

yapi.com.tr
50 İskelede Büyük Onarım Başlıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü, 50 adet iskelede yapılacak tadilat, bakım ve onarım için 26 Mart 2019 tarihinde ihale düzenleyecek. 156 iş kaleminden oluşan bakım işlerinin 300 günde tamamlanması planlanıyor. Çalışmalar kapsamında tüm iskelelerde tehlike taşıyan elektrik tesisatları ve bayrak direkleri yenilenecek.

İhale dosyasında yer alan “Yapılacak İşler Listesi”nde sıralanan arızalar oldukça ilginç bir tabloyu da ortaya koyuyor. Buna göre İstanbul'daki iskeleler resmen dökülüyor.

Kolonlarda çatlama var
Beşiktaş Kadıköy İskelesi
'nde gemi ile kara arasında açıklık bulunuyor ve yolcu girişindeki zemin taşı yerinden çıkmış durumda. Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; eski Kadıköy iskelesinde Beşiktaş salonunun kolonlarında çatlama var. Yeni Kadıköy iskelesinin tavanı bir çok yerinden su akıtıyor.

Yangın alarmı "alarm" veriyor
Bostancı İskelesi'nde de salonun tavanı su akıtıyor, oluklar kırık. Çengelköy iskelesinde yangın alarm sistemi devamlı alarm veriyor. Eminönü'ndeki Boğaz hattı iskelesinin yolcu çıkış kapısı iple tutturuluyor, yangın tüplerinin kullanım süresi de dolmuş. Eminönü Haliç iskelesinde de yangın tüplerinin kullanım süresi geçmiş durumda ve korkuluklar kırık. Eminönü Üsküdar iskelesinde de yangın alarmı sistemi arızalı. Kanlıca iskelesinde yangın alarmı çalışmıyor ve yağışlı havalarda tavandan su geliyor. Kınalıada iskelesinde de yangın alarmı çalışmıyor.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir...

http://www.yapi.com.tr/haberler/50-iskelede-buyuk-onarim-basliyor_171064.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!