Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

7 İlçenin Sokaklarına 'Rengin Ahengi İstanbul' Ayarı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Boya Sanayicileri Derneği ve ilçe belediyeleri ile birlikte hazırladığı 'Rengin Ahengi İstanbul' projesi kapsamında 7 ilçede sokakların altyapıları yenilendi, binaların dış cephesi yeniden düzenlendi ve boyandı. Proje kapsamında gerçekleştirilen Ümraniye Çiftlik Sokak’taki düzenleme, Başkan Kadir Topbaş’ın da

yapi.com.tr
7 İlçenin Sokaklarına 'Rengin Ahengi İstanbul' Ayarı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Boya Sanayicileri Derneği ve ilçe belediyeleriyle birlikte hazırladığı 'Rengin Ahengi İstanbul' projesi kapsamında 7 ilçede 180 bina, 8 köprü ve yaklaşık 70 bin metrekare dış cephe alanı yeniden düzenlendi. Proje kapsamında gerçekleştirilen Ümraniye Çiftlik Sokak’taki düzenleme, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın da katıldığı bir törenle açıldı. Törende, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehircilik Atölyesi Başkanı Mimar Tülin Ersöz ile vatandaşlar da hazır bulundu.

Kadir Topbaş, çalışmayla İstanbul’un şehircilik estetiği açısından güzel ve örnek bir görünüme kavuşturulmasının amaçlandığını söyledi. Başkan Topbaş, “Yaşadığımız yerlerin temizliği, estetiği, karakterimizi ve yaşam tarzımızı da etkiliyor. Farklı kesimlerin elele vererek gerçekleştirdiği bu proje şehrimizin ve ilçelerimizin güzelliğine güzellik katacak” diye konuştu. Bu sokaklarda yaşamanın ayrıcalık olacağını ve binaların, dükkanların değerini arttıracağını ifade eden Kadir Topbaş, “Ümraniye Çiftlik Sokak’taki bu güzelliği İstanbul’un bütün müsait sokaklarında uygulamak istiyoruz. Vatandaşlarımız, bu sokaktaki güzelliği kendi sokaklarında da istiyorsa ilçe belediyelerimizle irtibata geçsin lütfen” şeklinde konuştu.

ETİKETLER: kurum kent
http://www.yapi.com.tr/haberler/7-ilcenin-sokaklarina-rengin-ahengi-istanbul-ayari_86710.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!