Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

9 Alan "Turizm Merkezi" Olarak İlan Edildi

İzmir Alaçatı, Mersin Körfezi, Trabzon Sis Dağı ve Erzurum Olur Ilıkaynak Termal'in de aralarında bulunduğu 9 alanın ''Turizm Merkezi'' olarak ilan edildiği bildirildi.

yapi.com.tr / AA
9 Alan "Turizm Merkezi" Olarak İlan Edildi

İzmir Alaçatı, Mersin Körfezi, Trabzon Sis Dağı ve Erzurum Olur Ilıkaynak Termal'in de aralarında bulunduğu 9 alanın ''Turizm Merkezi'' olarak ilan edildiği bildirildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bakanlığın önerisiyle İzmir Alaçatı, Mersin Körfezi, Trabzon Giresun Sis Dağı, Balıkesir Balya Şifa Termal, Bingöl Ilıcalar Termal, Bursa Dağyenice Termal, Erzurum Olur Ilıkaynak Termal, Sivas Kaklım Balıklı Kaynak Termal, Samsun Vezirköprü ve Bafra-Kolay'ın Turizm Merkezi olarak ilan edildiği belirtildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Ayrıca Artvin Kafkasör Turizm Merkezi ile Mersin Tarsus Gülek Karboğazı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'nin sınırları yeniden belirlenirken, Elazığ-Tunceli Fırat Havzası da Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi oldu.

Bazı alanların Turizm Merkezi ile Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi olarak ilanı hakkındaki Bakanlar Kurulu Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, sınırları belirlenen 9 alan turizm merkezi olarak tespit edilerek ilan edildi. Ayrıca Artvin Kafkasör Turizm Merkezi ile Mersin Tarsus Gülek Karboğazı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi'nin sınırlarında değişikliğe gidilirken, Bakanlar Kurulu Kararı ile Elazığ-Tunceli Fırat Havzası, Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi ilan edildi.''

ETİKETLER: kent
http://www.yapi.com.tr/haberler/9-alan-turizm-merkezi-olarak-ilan-edildi_87713.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!